De 25-jarige Annebel van Temptation Island: Love or Leave zag er vroeger net iets anders uit dan we nu van haar gewend zijn. Dat Annebel weleens een bezoekje aan een cosmetisch arts is geweest, is geen geheim. Toch is ze nauwelijks meer te herkennen op deze throwback-foto. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Wat een verschil

Op de foto die LoveReality op Instagram deelde, reageerde Annebel zelf: “Hartstikke leuke reacties mensen, maar ik heb alleen m’n lippen gedaan.” De deelneemster krijgt sinds haar deelname aan Temptation Island veel reacties over haar lipfillers. Ze heeft daarna meteen actie ondernomen, liet ze weten via Instagram. Annebel liet namelijk in een botoxkliniek de fillers in haar bovenlip oplossen. Ze gaat ze binnenkort dan subtiel laten opvullen om de vorm te accentueren. Een kleine verandering dus.

Kritiek op de foto

De Temptation Island-ster kreeg behoorlijk wat reacties op de foto uit de oude doos. Onder de foto reageren veel mensen met: “Wat zonde, ik zie nu alleen maar lippen” en “Vroeger mooier, jammer hoor. Die meiden slaan helemaal door met al die fillers.”

Het verschil is in de foto’s te zien, maar confidence straalt er bij Annebel op beide foto’s vanaf. 

Lees ook: Temptation Islands Annebel zet schaar in lokken