De eerste indruk is altijd erg belangrijk, als je bijvoorbeeld een keer op date gaat. Wij vrouwen letten op veel dingen bij een man. Ruikt hij lekker, hoe zijn z’n tanden, hoe is zijn kledingstijl en gedraagt hij zich goed? Veel dingen om over na te denken dus. Ben jij nou benieuwd wat vrouwen als eerste zien als ze een man ontmoeten? Lees dan verder!

bron: gossip girl
bron: gossip girl

Een stevige handdruk

Hier begint het allemaal. De handdruk. Dit is je eerste ontmoeting en je wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten. Vrouwen houden dan ook niet van een soft handshake. Geef een vriendelijk stevige handdruk wanneer je je voorstelt, en je zult zien dat dit mannelijkheid en zelfverzekerdheid uitstraalt bij vrouwen.

The eyes

Oogcontact is erg belangrijk bij de eerste ontmoeting. Zorg dan ook dat je een vrouw recht in de ogen aan kijkt. Je straalt op deze manier uit dat je sterk in je schoenen staat. Geloof me, vrouwen vinden dit woest aantrekkelijk. Doe het trouwens wel op een subtiele manier want je wilt niet als een creep overkomen.

Schoenen maken de man

Sorry dit klinkt misschien heel oppervlakkig, maar het is toch echt zo. Vrouwen kijken altijd naar de schoenen van een man. Passen ze goed bij je outfit en zijn ze niet te versleten. Het hangt echter wel van de situatie af. Sta je in een overvolle club om een uur of 04.00, dan zal ze heus niet naar je schoenen kijken. Maar wanneer je haar leert kennen op een ander tijdstip tijdens bijvoorbeeld een etentje, dan zal ze zeker een blik werpen!

Manieren als een gentleman

Wees een gentleman voor haar. De cliché’s hoeven dan echt niet perse maar denk aan kleine dingen zoals: met je mond dicht eten, stoel aanschuiven en haar vriendinnen leuk groeten. Dit kan al zo een groot verschil maken.

Je gedrag wanneer zij met een ander is

Het zal hoe dan ook gebeuren dat ze in jou bij zijn met een andere jongen zal praten. Wees dan niet dat jaloerse jochie uit de derde klas van de middelbare school maar keep it cool. Laat zien dat ze bij jou hoort maar doe dit niet te overdreven. Wees vriendelijk tegen de jongen met wie ze staat te praten. Dit maakt jou alleen maar meer aantrekkelijk en zo straal je ook zelfverzekerdheid uit!

Dance skills

Je houding en lichaamstaal zijn super belangrijk voor een eerste indruk. Zo ook wanneer jij je in een kroeg of club bevindt rondom mensen. Hier kan jij je dance skills laten zien. Als jij nou denkt: ‘maar ik kan helemaal niet dansen’, dan hebben we één simpele tip: je zal nooit de plank misslaan als je simpelweg op de maat beweegt en het safe speelt. Goodluck! 

Lees ook: 7 complimenten die je beter niet meer kunt geven aan vrouwen