Qua temperatuur gaat het al de koele kant op. Blote benen kan zeker nog wel, maar wel in combinatie met een trui of iets voor in de avonden. Ja, we hebben een mooie zomer gehad met belachelijk hoge temperaturen en alhoewel wij Nederlanders goed zijn in zeuren, zijn er wel een aantal redenen waarom we stiekem enorm veel zin hebben in de herfst.

zin in herfst FEM FEM

Sweater Weather

Je zomerjurkjes hoef je absoluut nog niet op te bergen. Het fijne aan de herfst is dat dit het moment is waarop je creatief mag zijn met laagjes. Die ene zomerjurk waar je zo verliefd op bent? Ook leuk met een trui en stoere boots eronder. Of gewoon met een heerlijke oversized sjaal.

Screen Shot 2019-09-10 at 15.51.31
Screen Shot 2019-09-10 at 15.52.58

Halloween

Het Amerikaanse feest wordt elk jaar populairer in ons land met talloze feestjes, met name in onze hoofdstad. Dus ben jij niet vies van een verkleedpartij? Over twee maanden mag je weer de engste versie van jezelf zijn.

Friendsgiving

Omdat Thanksgiving uiteraard een Amerikaanse feestdag is en het een beetje vreemd is om als Nederlander te gaan vieren, blijft het alsnog leuk om hier een alternatief van te maken.¬†Friendsgiving is praktisch hetzelfde, nodig je vrienden uit en ga met z’n alle Turkey and gravy maken.

Black Friday

Sinds een aantal jaar intens populair in Nederland. De dag waarop je praktisch bij elke webshop kan shoppen met bizar hoge kortingen.

Pumpkin Spice Latte

Love it or hate it, elk jaar blijft dit tijdens de herfst het populairste drankje bij Starbucks maar ook iets wat vele thuis zelf proberen te maken. Het draait hier met name om het gebruik van kaneel, gember en kruidnagel.

Avondjes bankhangen

Ook regen hoort bij de herfst. Sta je buiten, dan is er natuurlijk niks aan. Maar ben je lekker binnen in huis, dan heeft het ook wel iets romantisch. Kaarsjes aan, Netflixje aan, het liefst nog knuffelend met je liefde op de bank. Ja, hier hebben we intens veel zin in.

Pepernoten en kruidnoten

Elk jaar zeg je dat je ze pas eind november gaat halen, maar dat lukt natuurlijk nooit want daar zijn ze veel te lekker voor.