Voor iedereen die hier elk jaar op zit te wachten: de Pumpkin Spice Latte is weer te bestellen bij Starbucks! En nog meer goed nieuws want ook de vegan variant verkrijgbaar.

pumpkin spice latte FEM FEM

We hebben de beroemde klassieker maandenlang moeten missen (tenzij je het zelf thuis maakt), maar vanaf vandaag kan je het éindelijk weer bestellen. En voor iedereen die geen enkel idee heeft wat ze hier nou bij moeten voorstellen, het is een combinatie van espresso, pompoentaartsaus en gestoomde melk wat vrijwel altijd afgetopt wordt met slagroom, pompoentaartkruiden, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

De ultieme herfst koffie

De klassieker is ook omgetoverd tot een verfrissende variant voor de nazomerdagen waardoor je het nu ook kan bestellen in de vorm van een Iced Pumpkin Spice Latte of een Pumpkin Spice Iced Cold Foam Macchiato. En niet allen dat, het assortiment is nóg meer uitgebreid met nieuwe herfsttoppers zoals de Mocha Praline Macchiato en Iced Mocha Praline Macchiato.

Afijn, mu de dagen weer korter zijn en het sneller donker (en koud) is, is dit natuurlijk een heerlijke manier om de herfstdagen mee te beginnen. Uit onderzoek blijkt ook dat koffiedrinkers langer leven so treat yourself.

Nu we het toch hebben over koffie, mocht je never nooit koffie drinken, hier een aantal tips waarom je het zou moeten leren drinken.