Het vinden van je ware liefde op Tinder: het is mogelijk. Toch voelt het voor veel vrouwen helemaal niet zo. De hoeveelheid gekke types, vreemde openingszinnen en rare gesprekken kunnen angstaanjagend zijn, waardoor je je online zoektocht al gauw opgeeft. Zonde, want die ene knapperd kan weleens jouw prins op het witte paard zijn. Maar hoe ga je dan een zinvol gesprek aan op Tinder? Wij leggen het je uit.

Begin gewoon

Het beginnen van een gesprek is misschien wel de meest spannende stap. Hier komen allerlei gevoelens bij kijken, zoals de angst om afgewezen te worden of bang om de verkeerde dingen te zeggen. Geen wonder dat we snel afhaken en de app regelmatig van onze telefoon afgooien. Om je gerust te stellen: je bent echt niet de enige die hier tegenaan loopt. Het is natuurlijk heel normaal om, ook als het om online daten gaat, spanningen te voelen. Toch is de beste oplossing om gewoon een gesprek te beginnen en je over je angsten heen te zetten.

Zo ga je een zinvol gesprek aan op Tinder

Het is belangrijk om in het eerste gesprek meteen indruk te maken en dat doe je natuurlijk niet door een slappe openingszin zoals menig Nederlander op Tinder. Dat doe je door te laten weten dat je serieus bent en in bent voor een zinvol gesprek. Met de volgende vragen kun jij een zinvol gesprek aangaan op Tinder

  1. Hey, wat maakt jou deze week gelukkig?
  2. Waar ben je de laatste tijd over aan het leren waar je nu uren over kunt praten?
  3. Wat heeft jou recent hard aan het lachen gemaakt?
  4. Heb je recent iets interessants gelezen en zo ja: wat?
  5. Vertel me eens over een boek of film dat jouw leven veranderd heeft.
  6. Wat is het leukste moment van deze week?
  7. Wat zou je doen als geld geen probleem is?
  8. Hoe ziet jouw droomleven eruit?
  9. Zoet of hartig?
  10. Wat is jouw go-to karaokeliedje?

Nu ben jij klaar om jouw lover te veroveren op Tinder! Swipen maar!

Lees ook: What? Je kunt nu dus ook Tinderen zonder een foto te gebruiken