Met dank aan het Australische merk Realisation Par is de midi-rok momenteel enorm geliefd.  Het is een combinatie van sexy en elegant, vrouwelijk, comfortabel en volledig summer proof – of je nou richting het strand gaat of de stad. We hebben drie looks voor jullie samengesteld met deze zomer must-have:

Een zomerse kantoordag

Nou hoop je natuurlijk in de zomermaanden dat je geen trui aan moet, maar zit je tegenwoordig ergens met airco dan is het toch wel prettig om mee te nemen. En we wonen ten slotte ook nog eens in Nederland waar we met regelmaat ook te maken hebben met wisselvallig weer. Combineer dus een trui met een zwarte midi-rok, trek er wat stoere boots bij aan en je hebt een perfecte look voor op kantoor.

Trui FEMFEM
Satijnenrok FEMFEM
Cowboy laars FEMFEM

Een zomerse stranddag

Combineer een knalkleurige variant van de midi-rok met een badpak wat gezien mag worden. Voeg comfortabele slippers aan je look toe en je hebt een heerlijke strandlook.

Screen Shot 2019-06-20 at 10.39.42
Satijnachtige rok 1 FEMFEM
Screen Shot 2019-06-20 at 10.41.49

Een zomerse dag in de stad

De populairste rok van het moment is de midi-rok van Realisation Par met panter print. Het enige wat je hierbij nog nodig hebt is het perfecte witte t-shirt en comfortabele loafers en voilà: kind kan de was doen.

Shirt FEMFEM
Schermafbeelding 2019-06-18 om 15.34.26
Slippers FEMFEM

Over zomerse temperaturen gesproken, wist je dat we in de warmere maanden veel vaker zin hebben in seks? Voordelige fashion scoor je overigens met de My Jewellery kortingscode.