Heb je geen zin meer in die standaard jeans? Dan wordt het tijd voor iets anders. Iets heel anders! Zin in een echte eyecatcher? Ga dan voor een opvallende broek! Heel handig als je ’s ochtends voor je kast staat en het even niet weet. De statement broeken zijn niet meer weg te denken en daarom zetten wij de leukste looks voor je neer!

statement-broek-header-femfem

Yellow

Als je deze gele broek eenmaal aan hebt, doe je hem nooit meer uit! Deze broek zit zo lekker en is ook in een fijn kleurtje. Geel ga je heel vaak zien dit seizoen! De broek is vrij opvallend, dus combineer het met een oversized t-shirt. Ben je bang dat je op de onderkant van de broek gaat lopen? Dit probleem voorkom je als je gympen met een dikkere zool eronder draagt. We love it!

tshirt-femfem
broek1-femfem
Superga-femfem
asos-casio-femfem

Glitters

Glitters, glitters en nog eens glitters! Met deze shinende broek ben je ready voor elke gelegenheid. Of het nu voor een werkmeeting of diner is, het is overal geschikt voor. Voeg er een paar chuncky dad shoes onder om je look helemaal af te maken.

blouse-femfem
pants-femfem-glitter
bronx-femfem
snake-femfem

Lobster love

Kreeften zijn hot! Ze zijn niet alleen lekker om te eten, maar ook leuk om te dragen. Omdat de broek vrij heftig is, kan je er een wit basic shirt op dragen. Met de loafers heb je een perfecte look voor de warmere lente dagen. Cute! 

zara-shirt-femfem
lobster-femfem
toral-femfem
tas-femfem

Voor welke look ga jij?

Leopard lover? Zo draag je onze favoriete print!