Wij snappen het. Als je net de leukste man ever hebt gevonden, wil je natuurlijk dat hij jou ook leuk gaat vinden. Misschien zijn jullie al langer vrienden en zie je nu pas boyfriend materiaal in hem, maar misschien ziet hij jou nu als een vriend, terwijl je dat zo graag anders wil. Geen zorgen – wij gaan je helpen. Dit zijn de geheimen om door een man als meer gezien te worden. Thank us later.

friends

1. Gedraag je vrouwelijk

Mannen zijn mannen. Dat is nou eenmaal zo. Iets wat alle heteroseksuele mannen gemeen hebben, is dat ze allemaal op vrouwen vallen. Vrouwen zijn dus een ander soort en die behandelen ze ook anders. Als mannen onder elkaar zijn ze heel anders dan wanneer er een vrouw bij is. Ziet hij jou als vriend? Dan hoor je eerder onder de term man, dan onder de term vrouw. Hij behandeld jou dus meer als een vrouwelijke mannenvriend omdat hij jou gefriendzoned heeft. Gedraag je daarom vrouwelijk en zet jezelf neer als een echte vrouw om hem op een andere manier naar jou te laten kijken. Doe mooie hakken aan, draag vooral rood, neem een keer geen bier, maar wijn en gedraag je netjes en vrouwelijk. Hij gaat jou zeker anders zien.

2. Geen subtiele hints meer

Wij vrouwen geven mannen graag subtiele hints om aan te geven dat we geïnteresseerd in hem zijn. Wij snappen je, maar bedenk wel dat mannen van een hele andere planeet komen dan jij. Ze begrijpen geen subtiele hints. Overdrijf vooral en laat hem merken dat je hem leuk vindt. Hij zal het pas merken, wanneer jij duidelijk naar hem bent. Hij gaat er over nadenken en gaat zich dan bedenken of hij misschien wel meer in jou ziet dan alleen als vriend.

3. Bouw wat spanning op tussen jullie twee

Wanneer je hem behandeld als vriend, zal hij ook geen eerste stap nemen om jou als meer te behandelen. Hij moet begrijpen dat je hem leuk vindt en hij verlangt naar wat spanning. Ga uit je comfortzone en flirt met hem! Maak bijvoorbeeld veel oogcontact en geef hem veel complimentjes, lach lief naar hem en plaag hem en daag hem uit. Hij zal op deze manier meer spanning tussen jullie gaan voelen en misschien krijgt hij wel gevoelens op deze manier. Je geeft hem in ieder geval duidelijke signalen en hier heeft hij behoefte aan.

4. Raak hem aan

Als er iets een manier is om mannen anders naar jou te laten kijken, is het wel als je hem aanraakt. Hij gaat je hierdoor aantrekkelijker vinden en je zorgt voor seksuele spanning wat je nodig hebt om gevoelens te creëren. Raak hem bijvoorbeeld kort aan bij zijn arm of schouder als hij een grapje maakt of leg je hand op zijn schouder als je hem wat wil vragen. Als het druk is, kan je hem ook per ongelijk aanraken en bijvoorbeeld doen alsof je tegen hem aan botst. Het helpt echt!

5. Vraag hem om hulp

Als er iets is wat mannen graag doen, is het wel vrouwen helpen. Zij willen graag de held van de dag zijn en willen laten zien dat ze sterk genoeg zijn om de vrouw te helpen. Vraag hem daarom om hulp en laat merken dat hij jou enorm uit de brand heeft geholpen. Zonder hem had je het niet kunnen doen. Hierdoor ziet hij dat hij wel voor jou kan zorgen en gaat hij jou misschien wel als meer zien.

Is hij niet verliefd op jou op het eerste gezicht? Dit is het verschil tussen verliefd zijn op het eerste gezicht en een groeiende aantrekkingskracht.