Als je in Nederland woont, is er een grote kans dat je wel eens van de naam Maan de Steenwinkel gehoord hebt. De 24-jarige zangeres uit Utrecht werd bekend door haar deelname aan het programma The Voice of Holland. Uiteindelijk won ze het programma en werd ze een begrip in Nederland. The rest is history…

We zien natuurlijk allemaal dat Maan een prachtige dame is. Maar hoe zag ze er vroeger uit? Wij vonden een kiekje uit de oude doos!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Het lijkt alsof Maan een van de weinige Nederlandse bekendheden is die nog niets aan zichzelf heeft laten sleutelen. Een natural beauty dus. De zangeres heeft prachtige bruine lange lokken en draagt maar weinig make-up. Iets wat mannen vooral niet kunnen weerstaan aan het uiterlijk van een vrouw!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Zo heeft Maan menig man achter zich aanlopen, als we onze bronnen mogen geloven. We weten allemaal dat de zangeres een tijd samen is geweest met voormalig Bachelor Tony Junior, maar dit liep stuk. Daarna is er al enige tijd geen man meer gezien op haar social media. We hopen dat Maan lekker tijd voor zichzelf aan het nemen is! #girlboss

Kleine Maan

Maan plaatste afgelopen week een wel héél zoet kiekje op haar Instagram, met als onderschrift ‘lil moony’. Natuurlijk slaat deze caption terug naar kleine maan, maar wij hopen stiekem dat het haar artiestennaam was geweest als Maan voor een carrière in de rap industrie had gekozen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Hoe oud Maan precies is op onderstaande foto, dat weten we niet. Wel is de ster werkelijk geen spat veranderd!

Lees ook: Zo zag Andre Hazes’ vriendin Sarah van Soelen er vroeger uit!