We vragen ons vaak af wat het nou precies is wat mannen nu zo aantrekkelijk aan ons vinden. Zijn het de billen, de borsten, het gezicht? Gelukkig hebben we de afgelopen jaren genoeg geluiden gehoord vanuit het mannenrijk om een hele lijst op te stellen. Ladies, dit zijn de puntjes die mannen graag bij het uiterlijk van een vrouw terug zien. Sidenote: neem het natuurlijk met een korreltje zout, want wij hoeven ons natuurlijk voor niets en niemand te veranderen!

geraldine
@geraldinekemper Instagram

Taille-heupverhouding

Volgens de man: eigenlijk is het al aantrekkelijk als een vrouw zelfvertrouwen uitstraalt, maar een mooie verhouding van het lichaam vinden mannen ook zeker een pluspunt. Ze verwoorden het eigenlijk heel mooi en netjes: “zolang de lichaamsvorm goed aansluit bij de lengte en bouw is het al snel goed.” Klinkt vrij aardig toch?

Een hoge stem

Blijkbaar vinden mannen een hoge stem bij een vrouw aantrekkelijker. Waarom? Dit komt wat jeugdiger en vrouwelijker over. Mannen hebben vrouwen niet te groot en ze vinden het heerlijk om je dan liefkozend ‘kleine’ of ‘mijn meisje’ te noemen.

Gezond, lang haar

Als we denken dat mannen niet naar onze haren kijken, than think again. Dit doen ze dus wel! Vrouwen met mooi, vol, glanzend haar zijn enorm aantrekkelijk. Je kunt nephaar maar beter thuislaten, want ze houden van puur natuur. Ook hebben ze het haar liever niet té kort.

Smile!

Vrouwen die lachen vinden ze vaak onweerstaanbaar. Misschien wel de makkelijkste en meest succesvolle manier volgens mannen om hen te verleiden. Het hebben van een mooi gebit komt daar ook bij kijken. Blije vrouwen zijn volgens onze guys een van de mooiste verschijnselen op aarde. Een extra goed gevoel voor humor? Dan scoren we extra puntjes.

Niet zoveel make-up

Ten eerste snappen mannen geen bal van onze make-up routines en ten tweede hebben ze het ook gewoon liever niet. Een klein beetje make-up, zoals een likje mascara en een glosje op de lippen vinden ze prima. We moeten alleen niet aan komen zetten met een geplamuurd gezicht, want dat werkt niet in je voordeel..

Rood, rood en rood

De kleur rood schijnt toch iets te doen met mannen. Hoe vrouwelijker de vrouw gekleed is, hoe aantrekkelijker mannen het vinden. We moeten dus af en toe onszelf even flink opdirken willen we onze mannen weer even versteld doen staan. Is rood niet helemaal je kleur? Classy black doet het ook altijd goed. Eigenlijk gewoon vooral aantrekken waar jij jezelf fijn in voelt! Dan ben je het zelfverzekerdst!

Benieuwd welke 9 geheimpjes wij nooit tegen onze mannen vertellen? Je lees het hier!