Zolders, geen idee wat het is maar ze hebben altijd een beetje creepy vibe. Rodolfo Cabrera dacht er ook zo over, en wilde zijn zolder een make-over geven speciaal voor zijn vrouw. Hij investeerde zijn geld om zijn oude rotte zolder om te toveren in een prachtige inloopkast. In 3 weken had hij het voor elkaar en hij betaalde er tussen de 25 duizend en 30 duizend euro voor.

bron: Twitter / yagirljoss
bron: Twitter / yagirljoss

Nogal vies

Rodolfo heeft gelukkig wel al ervaring met dit werk. Hij werkt namelijk al 15 jaar in de renovatiesector. Het is voor hem dus prima te doen. Door zijn ervaring heeft hij van een nogal vieze en rotte zolder een prachtig moderne inloopkast kunnen maken. Eigenlijk heeft hij de inloopkast voor zijn vrouw gemaakt maar Rodolfo kan deze zelf ook gebruiken aangezien er echt genoeg ruimte is.

bron: Twitter / yagirljoss
bron: Twitter / yagirljoss

Veel media aandacht

Zijn dochter postte de foto’s van de make-over op haar Twitter en kreeg er duizenden reacties op. Het project van Rodolfo trok miljoenen gebruikers. Alle kijkers waren ontzettend fan van zijn werk.

zolder Zolder

Het lastigste deel van de verbouwing

Volgens Rodolfo was het lastigste deel van de hele verbouwing dan toch wel de trap. Omdat een deel van de meubels gewoon vanuit de slaapkamer naar boven werden gebracht. Die hoefde hij dus niet helemaal zelf te maken.

Een lekker zit hoekje

Rodolfo Cabrera heeft aan alles gedacht. In de inloopkast zit namelijk zelfs een lekker zit hoekje. Gewoon voor als je bijvoorbeeld even niet weet wat je aan moet trekken en even wilt nadenken. Of als er iemand met je mee loopt als jij je gaat omkleden. Dan kan diegene gewoon even lekker chillen. Dat is pas luxe!

bron: Instagram / remodelinganddesign
bron: Instagram / remodelinganddesign

Wat vind jij van deze inloopkast? Een droom inloopkast kan je het wel noemen, want wie wilt dit nou niet?

Lees ook: Gaat Lil Kleine zijn extreem luxe grachtenpand 3,4 miljoen verkopen?