Het is niet zo dat we helemaal klaar zijn met het drinken van gin tonic, maar we zijn toe aan iets nieuws. Iets fris en een beetje fruitigs om de zomermaanden mee door te brengen. En als we dan toch een beetje kieskeurig mogen zijn hebben het liefst iets wat ook nog laag in calorieën is met een niet al te hoge alcohol percentage.  Veeleisend? Wel nee joh, we hebben namelijk hét nieuwe zomerdrankje gevonden wat hier allemaal aan voldoet!

gin tonic zomer drankje FEM FEM

Aankomende zomer gaan we mindful drinken. Op een moment waarop er veel vraag is naar low en no alcohol cocktails heeft Ketel One iets op de markt gebracht wat perfect is voor alle mindful drinkers die opzoek waren naar alternatieven drankjes voor van de zomer waar je net zo veel (of wellicht wel meer) van kan genieten. Botanical is daarop het antwoord. Ketel One Botanical is namelijk een mix van botanische ingrediënten geïnfuseerd met natuurlijke fruitaroma’s en gedistilleerd vodka.

Het perfect alternatief

Geen zin in gin maar wil je iets spritz-achtig? In de drank zit minder alcohol, geen kunstmatige smaakstoffen en slechts 82 calorieën per serve. Met in totaal drie varianten kan je genieten van Peach & Orange Blossom mocht je houden van fruitige smaken in combinatie met geurige oranjebloesem; Cucumber & Mint for fris met een vleugje munt, en Grapefruit & Rose voor iedereen die dol is op grapefruit.

Hoe je het als beste kan serveren is als volgt: Serveer 40 ml en voeg daar 150ml bruiswater aan toe. Maak het af met wat ijs en wellicht wat grapefruit, komkommer of een takje munt en we beloven dat je van de zomer niks anders meer wil.

En nu we het toch over de zomer hebben, ben je al op de hoogte van de zomer modetrend van 2019?