Niks geeft je outfit zo snel een boost als een tas. Je slingert hem zo om je schouder en ineens voel je je een runway model. Behalve dat tassen een absolute fashion-must zijn, zijn ze ook nog eens enorm praktisch – vooral in de zomer. Waar laat je anders je zonnebril, waterproof mascara en zonnebrand? Volg deze vijf tassen-trends op en heb de hottest outfit deze zomer!

@pinterest
@pinterest

Hoe feller, hoe beter

Zomers weer en felle kleuren zijn inmiddels synoniemen van elkaar geworden. Shop daarom een statement-tas in een opvallend kleurtje! Er is geen specifieke kleur aan deze trend gebonden, dus kies een tas uit in je favoriete kleur. Voor mode-bonuspunten kun je deze kleur ook nog ergens anders in je outfit laten terugkomen.

Twee-dimensionaal

Deze tas is zo dun, dat hij wel 2D lijkt! Ze lijken haast op kantoormapjes, maar dan met zo veel meer stijl! Het enige nadeel? In de twee-dimensionale tas past niet heel veel. Dat wordt mini’s van je favoriete producten scoren.

Tranen van geluk

Hoewel de baguette-tas nog steeds een favoriet blijft deze zomer, is deze variatie er op een stuk interessanter! Deze zogeheten ‘slouch’ of ‘teardrop bags’ hebben de vorm van een traan (of croissant, volgens ons) en maken je look nét wat meer classy!

Buckle up

Een tas die je om je middel draagt? Say less. En nee, dan hebben we het niet over een heuptas. Deze té leuke riemtassen zijn het helemaal deze zomer. Ze sluiten aan op een eerdere trend, namelijk de piepkleine tasjes van onder andere Jacquemus. Hoewel ook die tassen deze zomer weer terug komen, zijn wij meer fan van deze nieuwe exemplaren!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Rieten tas

Ook de rieten tas maakt dit jaar weer een intrede. Eindelijk een tas waar we iets meer in kunnen stoppen dan een lipstick en wat sleutels! Deze tas is perfect voor al die stranddagen die op de planning staan en maken jouw zomerse look helemaal af!

Lees ook: De meest trendy accessoire van deze zomer is: de buikketting