De zomer is in volle gang, dus eigenlijk lopen we dagelijks met een zonnebril op ons hoofd rond. Nu kun je natuurlijk niet optimaal zonnen zonder een zonnebril op je neus te hebben. Welke modellen zullen we dit jaar terugzien? Dit zijn de mooiste zonnebrillen trends van 2022, zodat jij er dit seizoen helemaal on trend bijloopt.

Instagram @graymatsen
Instagram @graymatsen

5x de mooiste zonnebrillen trends van 2022

Het liefst kopen we ieder jaar een nieuwe zonnebril (of twee). Wij zetten de zonnebrillen trends voor 2022 voor je op een rijtje. Let’s go shopping!

Cat eye

In voorgaande jaren hebben we al kennis gemaakt met de cat eye, maar hij is nog steeds in the game! Je hebt hele scherpe exemplaren, maar ook wat vlakkere. De bril werd vooral bekend in de jaren ’50 wat hem dus mega retro maakt.

Transparant

Een transparant montuur is een echte eye catcher. Je kunt voor een kleurloos exemplaar gaan of voor een felle kleur. Dat laatste raden wij vooral aan voor als je naar een festival gaat: doe eens gek?

Witte zonnebril

In tegenstelling tot het transparante montuur is deze bril helemaal wit. Ook dit exemplaar zag je veel in de jaren ’50 en ’60 en is dus weer helemaal back. Een witte zonnebril is super makkelijk te combineren met verschillende outfits en ziet er ook nog eens très chic uit.

 

Spiegelbril

Oké, voor deze bril moet je misschien wel een beetje durven, maar als Kim K hem rockt, waarom jij dan niet? Als je deze bril draagt zullen alle ogen op jouw gericht zijn, dus be aware!

Gekleurde glazen

Ook de 70’s en 90’s maken hun comeback met de gekleurde glazen. Gekleurde glazen gaan dit jaar namelijk een enorme hit worden, mark our words! 

Lees ook: De beste fitness trends van 2022