Het zal je maar gebeuren. Je duikt één keer het bed in met iemand, maar je blijkt zwanger te zijn geworden van dit avontuurtje. Dat moet je dan waarschijnlijk even laten bezinken, want is dat eigenlijk wel wat je wil? Het overkwam de 28-jarige Catherine, maar zij wist deze situatie om te zetten tot iets positiefs.

one night stand zwanger

Avondje uit

Catherine (28) doet haar waargebeurde verhaal en begint bij het begin: een simpel avondje uit. Ze besloot een avondje te gaan stappen met haar vriendinnen en maakt er groot feestje van. Uiteindelijk stapt ze na een lekker avondje feesten in de taxi, maar dat doet ze niet alleen. Samen met Jonathan reist ze naar huis, waar ze naar eigen zeggen de langste one night stand ooit had.

De volgende ochtend worden de twee wakker en nemen ze afscheid met het idee elkaar nooit meer te zien. Het was een eenmalige actie en de twee hadden geen intentie om hier een relatie uit te laten bloeien. Catherine stapt in de taxi naar huis zonder gegevens van elkaar uit te wisselen.

Zwangerschapstest

Een week later begint Catherine last te krijgen van pijnlijke borsten. Ze zoekt er zelf niets achter, maar iemand anders raadt haar aan een zwangerschapstest te doen. Zelf denkt ze dat het niet mogelijk is dat ze zwanger is, maar wanneer ze de test doet blijkt het tegenovergestelde. Ze gelooft haar ogen niet, maar de test geeft ‘zwanger’ aan. Ze besluit er nog eentje te doen voor de zekerheid, maar ook deze geeft meteen duidelijk aan dat de test positief is.

Contact zoeken

Ze besluit op dat moment toch maar contact te zoeken met Jonathan, maar ze heeft geen gegevens van hem. Ze weet alleen zijn voornaam. Via gemeenschappelijke vrienden komt ze erachter wat zijn achternaam is, waardoor ze hem op Facebook vindt. Daar vraagt ze hem of hij langs kan komen om iets te bespreken. Hij stemt toe en komt bij haar langs. Daar vertelt zij hem het nieuws en de twee besluiten het vanaf dit moment samen te doen.

Echo’s en daten

De eerste paar keer gaat Catherine nog alleen naar de echo’s, maar in de tussentijd besluiten de twee elkaar beter te leren kennen. Ze daten en komen erachter dat ze elkaar eigenlijk best wel leuk vinden. Voor ze het weten, hebben ze een relatie en gaan de twee met elkaar verder. Uiteindelijk wordt hun dochtertje geboren. Inmiddels hebben de twee een big happy family met nog twee andere kindjes erbij. De twee hebben besloten voor altijd bij elkaar te blijven.

Zo zie je maar dat een zwangerschap uit een one night stand ook positief kan uitpakken. Wat zou jij gedaan hebben?