Ben je binnenkort jarig of heb je een andere goede reden om een feestje te organiseren? Dan is het natuurlijk nog de vraag wat je gaat doen. Als kind wisten we vaak nog creatief uit te pakken, maar tegenwoordig gaan we al gauw een drankje doen of ergens uit eten. Om jou een handje te helpen bij het organiseren van een feestje, zetten wij de leukste ideeën op een rijtje.

Lot of birthday wishes

Bordspelletjes avond

Nodig je beste vriendinnen uit en vraag iedereen haar favoriete bordspel van vroeger mee te nemen. Doe dit onder het genot van een lekker hapje en drankje en beleef de grootste plezier samen. Er gaat namelijk niets boven een ouderwetse spelletjesavond.

Filmvertoning

Je kunt een filmtheater of bioscoop afhuren en hen vragen om je favoriete film af te spelen. Zorg voor popcorn, snacks, snoep, nacho’s en natuurlijk lekkere drankjes. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een eigen bioscoop te creëren in je huis door middel van een beamer.

Cocktail party

Organiseer een cocktailfeestje bij jou thuis en huur een professional in die de lekkerste cocktails kan bereiden met al jullie favoriete ingrediënten. Zo voelt het alsof je in een cocktailbar staat, maar wél met je favoriete mensen om je heen.

Een grote picknick

Met lekker weer kun je er ook voor kiezen om een grote picknick in het park te organiseren. Hiervoor heb je alleen een stel dekens nodig en je favoriete mensen. Je kunt iedereen vragen om iets lekkers te maken en mee te brengen en zet een lekker muziekje op. Dit is een makkelijke, maar gezellige manier om een feestje te vieren met je vrienden.

Tropisch feestje

Creëer een eigen tiki-bar in de tuin (of in je huiskamer) en deel bij binnenkomst bloemenkettingen uit. Sla allerlei spullen in die voldoen aan de tropische sferen, zoals palmbomen, cocktails in een ananas en een zwembadje in het zand. Zo voelt het toch een beetje alsof je een avondje op vakantie bent.

Barbecue

Met de zomer in het vooruitzicht is een barbecue natuurlijk altijd een goed idee. Wijn, burgers en nog meer vlees. Regel een leuke dj en geniet samen met je vrienden van de lekkerste beats, én niet te vergeten het eten, in je achtertuin.