We worden er bijna elke dag mee geconfronteerd: ”Het hebben van een partner maakt het leven zoveel leuker.”Al vanaf dat je klein bent leer je in romantische komedies en sprookjesboekjes dat de prinses altijd op zoek is naar haar prins op het witte paard. Maar is dat wel zo? Wij geven jou 11 redenen waarom je als single alles al hebt! Een prinses heeft namelijk echt niet altijd een prins nodig, onzin! Lees je mee?

11 redenen waarom het fantastisch is om single te zijn

1. Je ervaart meer persoonlijke groei
Een vijfjarig onderzoek heeft aangetoond dat degenen die langdurig alleenstaand zijn, eerder geneigd waren het eens te zijn met uitspraken als: “Voor mij is het leven een continu proces van leren, veranderen en groeien”. En als je single bent leer je jezelf zo goed kennen, dat je precies weet wat je wel/niet zou willen in een relatie.

2. Je bent over het algemeen meer vastberaden en gemotiveerd
Uit dezelfde studie bleek dat singles het eerder eens waren met de stelling: “Ik beoordeel mezelf op wat ik belangrijk vind, niet op de waarden van wat anderen belangrijk vinden”. You go girl! That’s the spirit.

3. Je hebt de neiging om meer vrienden te hebben
Singles hebben meer vrienden en grotere sociale netwerken (buren, collega’s, enz.) dan degenen die in een relatie zitten (met of zonder kinderen). Je bent als single bijvoorbeeld de goede vriend of vriendin die jouw vriend(in) in nood kan helpen. Ook bezoek jij je familie vaker, en je hebt meer tijd om te socializen. Je hebt dus een actiever sociaal leven waarbij je kunt gaan en staan waar je wilt.

4. Ga voor de promotie of uitdaging!
Wil je de zakelijke ladder beklimmen, promotie maken in je werk of de reis van je dromen maken? Als alleenstaande is dit een makkie! Tijd genoeg. En als je helemaal opnieuw wilt beginnen, dan geeft single zijn je de vrijheid om dit te doen, heerlijk!

5. Als single kom je eerder achter je passie
Weet je nog niet zo goed wat je graag wilt doen? De meeste singles komen eerder achter hun passie, en stellen eerder doelen die ze willen bereiken. Dus wil je zelf yogatraining volgen van zes weken die je elke week drie keer om 20.00 uur moet bijwonen? Als single ben je vrij om te doen wat je wilt.

6. Geld 
Als je een relatie hebt, dan betekent het vaak dat je de financiële middelen met elkaar deelt, dit kan soms best irritant zijn. Het betekent dat je soms je aankopen moet rechtvaardigen en toestemming moet vragen om iets meer uit te geven dan normaal. Klinkt niet leuk, toch?

7. Tijd om je seksualiteit te ontdekken 
Als je single bent kun je van al je fantasieën genieten. Er is letterlijk niemand die je kan beoordelen omdat je nieuwe dingen uitprobeert en meerdere seksuele kanten verkent.

lelo1

8. Elke dag bingewatchen
Stel je een wereld voor waarin je graag naar Jane the Virgin kijkt, maar je partner er een hekel aan heeft. Elke zaterdagavond lijkt een eindeloze oorlog over de afstandsbediening, wat er vaak toe leidt dat jullie in aparte kamers zitten en naar je eigen Netflix-serie kijken. Nee, niet leuk! En al helemaal niet spannend.

9. Eigen plekje 
Het hebben van een eigen ruimte is voor velen belangrijk. Even een plek voor jezelf, en dan hebben we het nog niet eens over dat je zelf het interieur mag bepalen. Niet alleen dat, maar je kunt met je eigen huishouden en ruimte gewoon doen wat jij wilt. Even niet schoonmaken? Prima toch!

10. Minder compromissen sluiten
Als single hoef je geen compromissen te sluiten. Je kunt doen wat je wilt. Geen date night waarbij een  discussie ontstaat of je wel of niet mee-eet. En hoewel iedereen onder de knie moet krijgen hoe je een compromis sluit, betekent single zijn dat je dat veel minder vaak hoeft te doen, wat toch wel chill is…

11. Opwinding van de eerste date 
Zelfs als je vijftig vreselijke dates hebt gehad, voel je nog steeds lichte spanning voor je volgende date. Het is een heerlijk ongemakkelijk gevoel dat nieuwe ervaringen met zich meebrengt. En wanneer jij niet verbonden bent maar wel wilt daten, zul jij steeds meer ervaren worden hierin.

Dus dat is dan ook opgelost. Single zijn (in tegenstelling tot een niet-bevredigende relatie hebben) is in feite het winnen van de loterij: JIJ bent de prijs. Ben je net single, dan zal je snel ontdekken dat tijd voor jezelf precies is wat je nodig hebt om krachtiger, gemotiveerder, socialer en zelfverzekerder te worden dan ooit tevoren. Je verdient het.

Sexy time als single 

Goed. Wanneer je geen vaste partner om je heen hebt, is dit soms een uitdaging wanneer het aankomt op je seksleven. Maar niet getreurd, er gaat namelijk misschien wel een wereld voor je open…Met de fijne speeltjes van LELO kom jij zeker wel aan je trekken, en ontdek je gelijk wat je lekker vindt. Steek wat kaarsen aan en heb de perfecte date night met jezelf – want jij komt op de eerste plaats! Nog niet helemaal bekend in de wereld van de seksspeeltjes en wil je liever wat tips? Snappen we. Wij tippen onze twee favorieten.

De Perfecte Partner in Crime: LELO Sona 2

Weet je nog steeds niet wat een echt orgasme is? De LELO SONA 2 zal je dit laten voelen. Het begint met langzame trillingen en verspreidt zich door je hele lichaam. Dit stopt pas als jij je lichaam het orgasme laat ervaren. Met de allereerste stimulator die je hele clitoris stimuleert heb je de perfecte partner in crime gevonden! Zin om jezelf te trakteren? Shop hem hier.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LELO (@lelo_official)

De discrete man: LELO Soraya Wave

Deze rabbit vibrator  geeft je een geoptimaliseerde dubbele stimulatie. Een hele mond vol, maar hij doet wat ‘ie belooft. Hierdoor wordt je clitoris en G-spot namelijk tegelijk gestimuleerd, waardoor je een extra intens orgasme krijgt. De techniek daarachter is heel speciaal: dit speeltje kan – als enige toy ter wereld – een wave motion gebruiken: een ‘kom maar’-beweging, waardoor hij directe druk uitoefent op je g-spot. Zo ervaar je een sexy solosessie! Je shopt hem hier.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LELO (@lelo_official)

Lees ook: Waarom het heerlijk is om vrijgezel te zijn