Wanneer iemand aan je vraagt wat je zoekt in een partner zeg je toch vaak de geijkte dingen: vertrouwen, humor, eerlijkheid, ga zo maar door. Veel mannen en vrouwen hebben een waslijst aan wensen voor hun toekomstige partner. Maar wat is nou het aller belangrijkst? Dit zijn 5 dingen die vrouwen belangrijk vinden in een relatie:

@neginmirsalehi Instagram
@neginmirsalehi Instagram

1. Interesse tonen

Natuurlijk helpt het altijd als je partner dezelfde interesses heeft als jij. Jullie kunnen uren praten over muziek, films of voetbal. Wanneer je op het gebied van interesses helaas niks gemeen hebt met je partner, kan het wat lastiger worden. Vrouwen vinden het over het algemeen heel belangrijk dat hun partner interesse toont in hun gevoelens, hobby’s en andere bezigheden. Of diegene nou oprecht geïnteresseerd is, of het uit beleefdheid vraagt: het wordt hoe dan ook gewaardeerd. Het feit dat je partner geïnteresseerd is in je en graag naar je wil luisteren, is een fijn gebaar. Vragen stellen is dus belangrijk!

2. Samen koken

Of je koken nou leuk vindt of niet, het wordt in ieder geval een stuk gezelliger als je iemand aan je zijde hebt die bereid is om te helpen. Niet alleen scheelt het jou weer wat groentes snijden en sausjes maken, ook is het een leuk gebaar als je partner graag zijn handen uit de mouwen wil steken om jou te helpen. Wanneer jullie allebei een lange werkdag hebben gehad, zitten jullie toch niet te wachten op een ruzie om wie nou weer eten gaat koken? Doe het gewoon lekker samen!

3. Voorspel

Hoewel veel mannen voorspel liever overslaan en meteen aan het echte werk willen beginnen, is voorspel voor vrouwen heel belangrijk. Aangezien mannen door hun verlangen snel willen handelen, hebben veel vrouwen weinig tijd om zelf dat verlangende gevoel te ervaren. Voorspel is daarom heel belangrijk! Langzaam strelen, zoenen en masseren zijn manieren om het verlangen van een vrouw zo groot te maken dat de seks er alleen maar op vooruit zal gaan. Benieuwd welke dingen vrouwen nog meer te gek vinden in de slaapkamer? Lees het hier!

4. Hygiëne

Het is voor een man makkelijk om zijn parfum en flosdraad onderin de kast te gooien zodra hij zijn partner aan de haak heeft geslagen. Vrouwen zijn daar natuurlijk niet zo blij mee. Wat extra aandacht voor je hygiëne is in een relatie dan ook belangrijk voor vrouwen. Nog een extra keer je tanden poetsen zodat je lekker fris op je date aankomt, wordt dan ook zeer gewaardeerd.

5. Een helpende man

Aangezien de man en de vrouw in de relatie waarschijnlijk even veel en hard werken, is het meer dan logisch om de huishoudelijke taakjes eerlijk te verdelen. Waar een vrouw niet op zit te wachten is een man die niet weet hoe een strijkbout werkt of waar de vaatdoekjes liggen. Vrouwen vinden het dan ook belangrijk dat een man meehelpt in het huishouden en niet verwacht dat zijn vriendin het allemaal wel voor hem doet. Zo werkt het tegenwoordig niet meer!

Wil het daten maar niet lukken? Check hier 8 redenen waarom jij in de friendzone blijft hangen!