Goed nieuws…want komende week krijgen we weer heerlijk zonnig weer! Ben jij de zomer nog lang niet zat en ben je op zoek naar een leuke activiteit? Ga dan lekker suppen in Amsterdam. Tijdens het suppen kun je heerlijk relaxen en genieten van de mooie plekken die Amsterdam te bieden heeft. Van het Amsterdamse Bos tot aan de prachtige grachten, er is altijd wel wat leuks te zien vanaf het water. Het weer zal het voorlopig nog wel even toelaten; het is komende maand namelijk nog gewoon zomer. Wij geven je graag de leukste adresjes om te gaan suppen.

man riding paddle board

1. Sup West Amsterdam

Wil je een dagje ultiem genieten en de binnenstad van Amsterdam leren kennen? Sup West heeft alles wat je nodig hebt. Deze zaak zit om de hoek van het Westerpark, vlakbij de binnenstad. Wil je naast het suppen nog een andere activiteit doen? Dan kan je het suppen bij Sup West combineren met een professionele bootcamp of bokstraining, gegeven door de trainers van Hiit Fit. De ultieme combinatie voor een sportieve dag!

2. The Old Man Boardsports

Om heerlijk te kunnen suppen op de Amstel, kun je bij deze zaak terecht. Je kunt de sup boards hier huren voor een middag, maar je kunt ze ook langer huren voor als je hem bijvoorbeeld mee wil nemen op vakantie. Je kunt in hun winkel in Amsterdam-Zuid, naast het huren en kopen van sup boards, ook lekker lunchen in The Old Man’s Café. Gezellig voor een dagje weg met vriendinnen!

3. Sup&Meer

Snuif jij liever wat natuur op in het Amsterdamse bos? Dit kan bij Sup&Meer gelegen aan het mooie Nieuwe Meer. Je kunt hier heerlijk suppen en ze hebben verschillende merken sup boards, zodat je kunt kijken welke je het fijnste vindt. Ook kun je hier altijd sup lessen volgen en meedoen aan georganiseerde tochten door het Amsterdamse Bos of over het Nieuwe Meer.

4. Sub Culture Club

Bij Sup Culture Club delen ze de schoonheid van Amsterdam vanaf een sup board met jou. De Sup Culture Club zit gevestigd in het het Olympic Hotel, waar ze een eigen ingang en opstapplaats hebben. Om een beetje op het milieu te letten, gebruiken ze opblaasbare boards over het harde board. Fijne extra: het zit ook nog eens lekkerder!

5. M&M SUP Amsterdam

Met een ruim aanbod kun je hier als ervaren supper goed terecht. Je kunt hier namelijk sup lessen krijgen, maar ook sup cursussen, sup yoga, sup pilates en sup tours. En het leuke is dat M&M SUP ook evenementen organiseert in en rond Amsterdam. Dagje weg met een groepje? Dan geven ze hier ook leuke SUP Clinics. Je kunt dit leuke zaakje vinden in Amsterdam Zeeburg.

Doe je liever iets anders? Dit zijn de gaafste plekken om een film te kijken in Amsterdam.