Jaja, 12 juni kunnen we eindelijk weer genieten van drama, lust en een klein beetje liefde tijdens het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, en dit jaar in het zonnige Gran Canaria. Maak je borst maar nat voor bizarre feesten, knappe singles en ‘zieke’ exen. Sorry not sorry maar een beetje chillen en genieten van de zon kan niet, want om de haverklap spoelen er exen aan. Wie de exen gaan zijn moeten we nog even op wachten, maar we kunnen je wel al voorstellen aan de 8 originals van dit jaar!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Jennifer

De Vlaamse Jennifer is gemaakt voor de drama en komt die ook echt opzoeken bij Ex On The Beach. Verder studeert deze knappe brunette doordeweeks ook nog eens communicatie. De drama queen staat open voor alles en is super sociaal en spontaan. Wij zijn benieuwd of Jennifer het eiland gaat verlaten met de liefde van haar leven, of staat de liefde voor drama haar toch in de weg?

bron: MTV/Ex on the Beach
bron: MTV/Ex on the Beach

Joyce

Joyce kan je herkennen aan haar getatoeëerde lichaam. De prachtige dame komt uit Antwerpen, is 25 jaar en werkt als wimper styliste. Haar vrienden omschrijven haar als een lief, sociaal iemand die je graag bij je wilt hebben, en die altijd voor je klaar staat. Ze vindt het dan ook erg jammer dat veel mensen een verkeerd beeld van haar tatoeages en uitstraling krijgen. Verder doet ze niet mee aan Ex On The Beach voor drama, maar is ze er puur voor lust.

bron: MTV/Ex on the Beach
bron: MTV/Ex on the Beach

Lynn

Deze 22-jarige blondine is een echt feestbeest. Verliefd wordt Lynn niet snel tenzij ze gedronken heeft want dan kijkt ze door een roze bril. Een vaste vriend heeft ze nog nooit gehad, maar van scharrelen weet ze alles; niks is dus te gek voor Lynn. Vooral als Lynn gedronken heeft is er geen schaamte te bekennen bij deze dame en beleefd ze de leukste en gekste dingen. Naast dit alles houdt Lynn ook van fitness en kickboksen, je moet dus geen ruzie met deze meid maken.

bron: MTV/Ex on the Beach
bron: MTV/Ex on the Beach

Stevie

Stevie zou nog wel eens de sfeermaker van dit seizoen kunnen worden. Deze blondie is een sociale dame, houdt van een feestje, heeft een positieve instelling en lacht altijd. Wat andere van haar denken dat interesseert haar helemaal niks. Stevie vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wilt altijd dat iedereen zich op z’n gemak voelt. Voor awkward situaties is er geen plek bij Stevie, love her all ready. Verliefd worden wil ze niet maar voor een gezellig avontuurtje staat ze zeker open.

bron: MTV/Ex on the Beach
bron: MTV/Ex on the Beach

Joao

Een echte Latino kunnen we Joao wel noemen; eerlijk, direct en een beetje loco. Joao woont nog maar een aantal jaar in Nederland maar spreekt de taal al prima. Verder spreekt hij Spaans en Portugees door zijn Braziliaanse roots. Joao heeft volgens zichzelf geen moeite met zijn gevoelens tonen en vindt het dus niet erg om af een toe een traantje te laten tijdens bijvoorbeeld een film. Maar wat hij nou echt wil weet hij nog niet zo goed. Wilt hij gewoon een leuk avontuur of is hij echt opzoek naar de liefde? We gaan het zien.

bron: MTV/Ex on the Beach
bron: MTV/Ex on the Beach

Luca

Ben jij opzoek naar pure drama? Dan ben je bij Luca aan het juiste adres. De 23-jarige mooiboy houdt wel van wat drama en is puur opzoek naar lust. Kieskeurig? Nee deze keer niet; blond, bruin of rood het maakt Luca niets uit, zoveel mogelijk dames het bed in krijgen is zijn doel. Als hij dan toch even zijn type moet omschrijven is dat een blondine met tatoeages, zoveel mogelijk nep en een tikkeltje arrogant. Helaas voor zijn moeder wordt Luca niet snel verliefd, maar wie weet loopt het wel totaal anders in Gran Canaria.

bron: MTV/Ex on the Beach
bron: MTV/Ex on the Beach

Nick

Nick is een echte casanova, en is ook zeker niet bang om wat harten te breken. Hij krijgt genoeg aandacht van de dames in Nederland, en praat vaak met 10 tegelijk. Deze hunk heeft dan ook geen moeite met dames afwijzen als hij geen interesse in ze heeft. Verder houdt hij niet van luie mensen, aangezien hij zelf veel in de sportschool te vinden is. Naast het sporten werkt hij veel, en gaat hij in de weekenden helemaal los.

bron: MTV/Ex on the Beach
bron: MTV/Ex on the Beach

Tcheutche

Deze 23-jarige hunk zou je al kunnen kennen van YouTube. De Vlaamse Tcheutche heeft een YouTube-kanaal waar hij vlogs op upload. Verder is hij veel bezig met fitness en een gezonde lifestyle maar wordt hij liever niet bestempeld als ‘fitboy’. Ook houdt hij zijn opties voor de dames open maar wilt hij liever niet bestempeld worden als ‘fuckboy’. Tcheutche staat zeker open voor een relatie en vindt niks lekkerder dan knuffelen in bed. Wij zijn benieuwd of hij het eiland verlaat met een warme knuffelbeer….

bron: MTV/Ex on the Beach
bron: MTV/Ex on the Beach

Oelala, dat waren ze. Wat een knappe verschijningen. Wij zijn ontzettend benieuwd hoe dit seizoen eruit gaat zien en kunnen niet wachten tot 12 juni.

Lees ook: Terror twin Sharon had liever niet meegedaan aan Ex On The Beach