December is officieel van start gegaan! Enne, dat betekent eigenlijk maar één ding: kerst komt er nu echt bijna aan! Tijd om de kerstboom op te tuigen, het kerstdorp op te bouwen en de gezellige lampjes en kaarsjes uit de kast te trekken. Het feest moet immers wel in stijl gevierd worden. Maar voordat je de kerstboom optuigt, moet je nog even langs de Action voor deze handige stekker.

kerstverlichting stekker action

Kerstversiering uit de kast

Ja, je leest het goed: het is nu écht oké om die kerstboom tevoorschijn te halen. De timing kan niet beter, dus ga ervoor, zodat je er nog lang van kan genieten tot aan de kerst! Je scoort bij de meeste tuincentra inmiddels de mooiste kerstbomen voor een prikkie, maar als je voor nep gaat, is dat natuurlijk net zo goed. In dat geval haal je hem gemakkelijk van zolder samen met de versiering en kun je zo snel mogelijk aan de slag.

Bij het versieren van een kerstboom komt natuurlijk een hoop kijken. Je begint natuurlijk met het ophangen van de lichtjes, zodat je deze goed kunt verdelen zonder dat je per ongeluk tussendoor je kerstballen breekt. Even tussendoor: wist je dat dit de beste manier is om je kerstlampjes in je boom te hangen? Thank us later voor deze geweldige tip.

Handige stekker voor de kerstboom

Maarre, die lampjes er op de goede manier inhangen, zorgt er niet voor dat alle andere problemen ineens verleden tijd zijn. Want eh, hebben we het al gehad over hoe irritant het is als je je steeds in drie bochten moet wringen om die lampjes aan en uit te zetten. En dat dus iedere dag opnieuw. Je kunt aan de slag met allerlei stekkerdozen, maar je moet je toch vrijwel altijd als een slangenmens bewegen, omdat je kerstboom anders meteen 10 naalden verliest. Zo zonde!

Met deze stekker van Action lijkt dat probleem dus verleden tijd te zijn, want dankzij deze handige uitvinding hoef je helemaal niks meer in te drukken. We moeten toegeven: deze stekker is niet per se ontworpen voor de kerstboom, maar handig is hij zeker. Hij werkt namelijk als een timer. Hierdoor kun je gewoon instellen op welke tijden jij de kerstboom aan wil hebben en wanneer je hem weer uit wil hebben. Ideaal! De timers werken gewoon met een app en kun je dus ook gebruiken voor alle andere apparaten in huis.

Wel handig om te weten dat je er minstens drie tegelijk moet kopen, want minder kan helaas niet. Toch is dat geen enkel probleem, want er zijn vast andere apparaten die jij hier graag op zou willen aansluiten. Hoe meer, hoe beter.

Kerstversiering bij Action

Enne, als je dan toch al rondloopt in de Action kun je meteen even langs voor de rest van alle mooie kerstversiering. Je boom heeft immers meer versiering nodig dan alleen die lampjes. Wist je bijvoorbeeld dat Action mega leuke ornamenten verkoopt voor maar €0,99 per stuk? Echt een koopje in vergelijking met andere winkels. Inslaan dus. Enne, scoor dan meteen deze te gekke lampjes om de rest van je huis mee op te leuken.