Nu het steeds sneller donker wordt, is het wat ons betreft noodzaak om te zorgen voor zo veel mogelijk licht in huis. Dat betekent dat we helemaal los mogen gaan met schattige lichtjes, kerstversiering en kaarsjes. Je huis moet immers wel een beetje gezellig zijn met de feestdagen voor de deur. Wij hebben nog een tipje voor je om de finishing touch te geven aan je huis. Deze lampjes van Action zijn een must.

action kerstlampjes

Kerstversiering

De kerstversiering kun je niet vroeg genoeg ophangen. Het is namelijk bewezen dat je hier heel gelukkig van wordt. Dat betekent dat het echt al lang tijd is om die versiering van zolder te halen én de kerstboom in huis te halen. Maarre, het kan natuurlijk véél beter dan alleen die kerstboom. Wat extra kerstversiering, lampjes en kaarsjes zorgen er namelijk écht voor dat je huis een kerstparadijsje wordt.

Lampjes van Action

Als je het helemaal af wil maken voor de kerst, moet je nog even snel bij de Action langs. Daar vind je namelijk hele toffe lampjes voor een klein prijsje. Het gaat om curtain lights die je scoort voor een mooi bedrag van €6,98. Ze zijn in principe voor bijvoorbeeld je balkon, maar je kunt er natuurlijk zo creatief mee zijn als je maar wil. Op TikTok vonden wij de inspiratie, waarvan we niet wisten dat we die nodig hadden.

Je kunt deze lampjes namelijk ook ophangen in je slaapkamer boven je bed! Ook daar kun je het helemaal in de kerststemming brengen. Bevestig deze lampjes rondom je bed aan het plafond en rol ze uit, zodat ze naar beneden hangen. Zo wordt het ineens nog aantrekkelijker om lekker de hele dag kerstfilms te bingen in bed met die gezellige lampjes aan!

@carlien.schouman Ochhhhhh de amazing lampjes van @actionnederland ♬ Originalton – ˚₊‧ 🎧 ‧₊˚

Kerstsfeer

Sowieso is het altijd een goed idee om even een bezoekje te brengen aan Action, maar tijdens de kerst kun je deze winkel écht niet overslaan. Je vindt hier werkelijk alles dat je nodig hebt voor een gezellig huis tijdes de feestdagen. Uiteraard kun je de basics hier voor een fijn prijsje scoren, maar dat is niet alles. Zo vind je hier bijvoorbeeld te gekke ornamenten voor in boom voor een prikkie. Ja, je betaalt hier maar €0,99 per kerstornament! Maarre, ook voor een perfecte tafelsetting met mooi servies en bijpassend bestek ben je hier aan het juiste adres. Kortom: een bezoekje aan Action kan de komende dagen zeker niet missen!