Goed nieuws voor de dames zonder rijbewijs: je kunt nu tóch je eigen Volkswagen busje hebben! Action komt met een Volkswagen-bus tent waarmee jij de show zal stelen op de camping. Hij is niet alleen super trendy, maar je kunt ook nog eens 2 vriendinnen meenemen. Girls on tour!

volkswagen busje tent
@Action

Retro vibes

De Volkswagen-bus tent is volledig gemaakt van polyester en heeft een polyethyleen grondzeil. Of de tent helemaal waterproof is durven te niet te zeggen, dat hangt namelijk af van de coating. Maar als jullie naar een leuk Italiaans dorpje of de Spaanse kust gaan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Mochten er een paar druppels regen vallen, dan zullen jullie nog wel safe zijn – échte Hollandse buien kun je misschien maar beter vermijden met dit busje.

 

action volkswagenbusje
@Action

De perfecte roadtrip

De tent is geschikt voor 3 personen en je hebt zelfs nog de mogelijkheid om te kiezen tussen twee flitsende kleuren: blauw of oranje. Heb je nu wél zin om te gaan maar geen flauw idee waar je heen wilt? Wij hebben de perfecte route al voor je uitgestippeld – wél zo handig! Waar wachten jullie nog op? Koffers pakken en gaan!

girls road trip
@Pinterest

Lees ook: Kamperen kun je leren: met deze items overleef jij de camping