We krijgen maar geen genoeg van alpaca’s. De kameelachtige fluffy dieren zijn zó geliefd dat er naast alpaca sloffen, boerderijen en floaties er nu ook een Airbnb is die je kan huren waar je alpaca’s rond hebt lopen in je tuin.

alpaca Airbnb FEM FEM

Alpaca Airbnb

Voor €50 per nacht kan jij in dit huisje in Cardiff overnachten en kan je dagelijks wandelen en knuffelen met de dieren. Dus, ben je liefhebber van de natuur, zin om even lekker ergens tot rust te komen en ook nog eens kunnen wandelen tussen de meest geliefde dieren van dit moment: Cardiff is the place to be.

alpaca airbnb 1 FEM FEM alpaca airbnb 2 FEM FEM

Wat betreft Airbnb is er voor ieder wat wils. Onlangs brachten ze bij Airbnb, ter ere van hun 10 jarig jubileum, een lijst uit met de top tien meest populaire plekken van alle gebruikers en we hebben zo stiekem een vermoeden zodra meer mensen deze Airbnb tussen de alpaca’s tegenkomt. En zocht je nog een plek om te huren met je vriendinnen? Check de tofste Airbnbs voor een vakantie met je vriendinnen.

Alpaca als huisdier

Zo dol op alpaca’s dat je elke dag van ze wilt genieten? Wat dacht je van het nemen van een alpaca als huisdier. Ja, uiteraard zitten er wel wat regels aan verbonden want zo’n dier kan natuurlijk niet als je in mini appartement in Amsterdam of zo woont. Bekijk eerst alle eisen en wie weet kan jij er elke dag mee knuffelen.