Genieten van het warme water en de bubbels die langzamerhand opstijgen. Misschien nog een lekker glas wijn erbij en je bent de koningin des huizes. Als dit voor jou als een droom klinkt, dan hebben we ontzettend goed nieuws! De Aldi verkoopt namelijk een spotgoedkope whirlpool voor in je achtertuin. Benieuwd? Scroll dan eventjes naar beneden!

Lekker bubbelen in je achtertuin

Je checkt de weersverwachting en ziet dat het morgen zonnig wordt, dus er is een ding zeker: dit wordt jouw dag, aangezien jij hét middel hebt om de hitte te doorstaan. Je belt wat vrienden en vraagt of ze langs komen om samen met jou te genieten van een heerlijk bubbelend badje.

De wijn is ingeslagen, de versnaperingen liggen klaar en je hot tub is opgepompt en gevuld met water. Je meiden zijn gearriveerd, dus het is de hoogste tijd om te genieten met zijn allen. En dat gewoon in je eigen achtertuin, hoe vet is dat?

bubbelbad-3 Fem-Fem
@aldiwebsite

Specificaties whirlpool

De spa whirlpool heeft plek voor ongeveer 4 mensen. En dat is ruim voldoende voor een kleine groep mensen.

  • Binnen-/buitendiameter: 145 cm/196 cm
  • Watercapaciteit: 195 1
  • Hoogte: 71 cm
  • Temperatuurbereik: 20-40 graden celsius
  • Aantal Bubble Jets: 120
  • Incl. isolatie-afdekzeil

Ja dit klinkt goed hè! De binnendiameter van het bad is 145 centimeter en de hoogte van dit badje is 71 centimeter. De totale inhoud bedraagt 795 liter water en 120 bubbels jets. Dit klinkt zo fijn, vinden jullie niet?

Wil jij genieten van deze opblaasbare hot tub? Je kunt hem in je winkelmandje gooien op de website van de Aldi.

Lees ook: Do it yourself: deze man bouwt containerzwembad in achtertuin