Hoe de zomer er dit jaar uit gaat zien is voor iedereen nog een verassing. Een ding weet deze familie in ieder geval zeker: zij hebben namelijk een jaloersmakend containerzwembad in hun eigen achtertuin gebouwd. Ben jij benieuwd hoe dit badje eruit ziet? Scroll dan eventjes naar beneden!

Vanuit huis gebouwd

Het begon allemaal met een lege agenda, een riante achtertuin, genoeg geld voor bouwmaterialen en een paar handige bob de bouwers. En klaar is kees, een homemade zwembad in je eigen achtertuin. Dat klinkt misschien simpel, maar is dat ook echt zo?

How to build

Hoe bouw je zelf een zwembad in je eigen achtertuin? Geen idee, maar één ding is zeker: IKEA is er absoluut niks bij. De mensen op deze foto’s laten het er heel simpel uit zien. Je moet veel ruimte in je achtertuin hebben, genoeg materialen en een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen, want anders krijg je dit echt niet voor elkaar.

Het ziet er niet geheel ongevaarlijk uit, dus normaal gesproken is dit een gevalletje: don’t try this at home. Maar aangezien het een zelfgebouwd zwembad is, wordt dat in dit geval natuurlijk een beetje lastig. Welk stappenplan je precies moet volgen, kunnen wij je helaas niet vertellen, wel hebben we wat foto’s verzameld die je enigszins op weg kunnen helpen. So watch and learn. 

1 zwembad Fem-Fem zwembad 2 Fem-Fem zwembad 3 Fem-Fem

Het resultaat is een gigantisch royal blue, rechthoekig blok in je achtertuin, waar je in de zomer een koninklijk pootje kunt baden. En om het wat gezelliger te maken kun je wat vriendinnen uitnodigen. Op deze manier ga je een echte hot girls summer tegemoet.

Foto's: Man-Man.nl
Foto’s: Man-Man.nl

Lees ook: Pink dream: deze roze caravan is perfect voor jou en je vriendinnen