Heel Nederland is in de ban van Emily in Paris. Netflix lanceerde afgelopen december het tweede seizoen, maar inmiddels zijn we allemaal ready voor seizoen drie. En vier ook, aangezien Netflix gister het goede nieuws naar buiten bracht dat beide seizoen bevestigt zijn. Wij hopen simpelweg één ding: Alfie uit Emily in Paris blijft in Paris.

Bewogen seizoen

We kunnen wel zeggen dat het tweede seizoen weer bewogen was. – Mocht je nog niet gekeken hebben, is dit het moment om door te scrollen. We willen immers niet spoelen! – Het leven van Emily gaat niet altijd over rolletjes en vooral in het begin heeft ze het zwaar gehad met haar uitstapje naar lieftallige Gabriël. Gelukkig liep ze een nieuwe hottie tegen het lijf tijdens haar franse lessen. Hoewel het in eerste instantie niet klikte met Alfie, sloeg de situatie al snel om. Het werd toch wel een cute koppel, maar aan het einde komt Emily voor een moeilijke keuze te staan. De vraag is: welke keuze gaat Emily maken?

Alfie uit Emily in Paris

We kunnen speculeren wat we willen, maar het duurt nog even. Het lijkt ons dan nuttiger om even in te zoomen op onze nieuwe favoriete rol in de serie: Alfie uit Emily in Paris. Deze rol wordt (fantastisch) gespeeld door Lucien Laviscount. Lucien bekende eerder al mega fan te zijn van de serie. Hij heeft de afleveringen in één keer achter elkaar gebinged. Het is dan ook een droom die uitkomt om er zelf in te spelen. Verder is hij groot fan van maker Darren Star en is hij zeer te spreken over het talent dat hij bezit.

Nú meer over Lucien Laviscout. De volgende feitjes over hem moet je simpelweg weten. We willen hem het liefst wat beter leren kennen toch?

1. Lucien = afgetraind

Tsja, beetje verstopt onder al die mega nette kleding en tweedelige pakken. Toch is deze jongen van top tot teen afgetraind en heeft hij een wasbordje waar je u tegen zegt. Niet gek, want het zit in de genen. Zijn familie bevindt zich veel in de sportschool, onder andere als fitnessinstructeurs. Deze liefde voor sporten is hem met de paplepel ingegoten!

2. Lucien deed er één uur over om de rol van Alfie te bemachtigen

Niet dat dit ons verbaasd. Lucien is nou eenmaal heel talentvol en hij ademt Alfie.

3. Lucien is een bekende

Mocht je je afgevraagd hebben of je hem ergens van kent: dat kan zeker! Zo speelde hij eerder de rol van Earl Grey in de serie Scream Queens én vertolkte hij ook een rolletje in de Riverdale-cross over Katy Keene. Hij werd vrienden met Josie en hoopte een nummer met haar te kunnen opnemen.

Alfie uit Emily in Paris
Katy Keene

4. Lucien was ooit model

Als klein kind was Lucien al te vinden in de spotlights, maar niet als acteur. Hij stond namelijk model voor de kledinglijn van David Beckham. Nog een ander feitje: David Beckham was degene die hem vertelde dat hij acteur moest worden – nadat hij hem rennend op de set had betrapt.

5. Lucien is single!

Ja, ja dames! Onze Lucien Laviscount is gewoon nog single. Hij wil zich naar eigen zeggen nog even goed focussen op zijn carrière. Begrijpelijk! Toch zijn er genoeg gestolen hartjes die toch hopen je spontaan tegen het lijf te lopen in Parijs, Lucien 😉

Lees ook: Zó oud is Emily in de serie Emily in Paris