Hoewel wij nog volop aan het genieten zijn van het tweede seizoen van Emily in Paris, konden wij het niet laten om stiekem alvast verder te kijken. De Franse charme, stijlvolle outfits, en vooral de o-zo knappe Gabriel; we krijgen er geen genoeg van. En we hebben dan ook goed nieuws voor iedereen die deze mening deelt; Emily in Paris komt met maar liefst twee nieuwe seizoenen!

Emily in Paris

Komen er twee nieuwe seizoenen van Emily in Paris?

Netflix kondigde niet aan dat er één nieuw seizoen van Emily in Paris komt, maar zelfs twee! Wij zijn door het dolle heen, en kunnen dan ook niet wachten om de afleveringen te bingewatchen.

Twee nieuwe seizoenen

Netflix deelde het goede nieuws in een bericht op Twitter: “Zeg maar BONJOURRR tegen seizoen 3 én 4 van Emily in Paris. Dubbel zo goed nieuws, want wij waren stiekem al door heel seizoen twee heen. Nog even geduld dus tot we eindelijk antwoord krijgen op al onze vragen, want dat zijn er nogal wat. Blijft Emily écht in Parijs? Kiest ze voor de charmante Alfie, of is er toch nog een kans met Gabriel? Wij kunnen niet wachten!

Groot succes

Niet heel gek dat er twee nieuwe seizoenen komen, de serie is namelijk een mega groot succes. Het eerste seizoen werd in de eerste 28 dagen al door 58 miljoen mensen gezien, en dat begrijpen wij volkomen.

Vanzelfsprekend is dat de hoofdrolspeelster Lily Collins hier ook een aardig zakcentje aan overhoudt. We weten niet precies hoeveel ze per aflevering verdient. Cosmopolitan schat dat ze ongeveer 265.500 euro binnenhaalt per aflevering. Per seizoen gaat dat om 2.65 miljoen (!) euro.

Wanneer de nieuwe seizoenen precies op Netflix komen te staan is helaas nog niet bekend. Even geduld nog!

Lees ook: Spotted: super goedkoop Nederlands horloge in Emily in Paris