Sommige mensen vinden het amazing, terwijl anderen het helemáál niks vinden: pijpen. We kunnen dat laatste wel begrijpen, hoor. Het smaakt en ruikt niet altijd lekker, je kan het gevoel krijgen dat je niet weet waar je mee bezig bent én aan het einde weet je niet wat je met de surprise in je mond moet doen. Wij helpen je daarom een handje om dit makkelijker voor je te maken: dít is alles wat je er over moet weten.

Pijpen
Bron: Fifty Shades of Grey

Wat is pijpen?

Iemand pijpen: je hebt daar vast wel eens van gehoord. Je hebt het wellicht al een keertje gedaan, je bent van plan om het te doen of je bent simpelweg benieuwd naar het begrip. Helemaal oké natuurlijk, daarom ben je ook hier. Maar wat is pijpen eigenlijk en waarom vinden mannen dat zo lekker? Hierbij de full package pijpcursus likken voor dummies. 

Long story short: pijpen is een piemel in je mond, zuigen en heen en weer bewegen. Dit is een beetje grof gezegd, want er komt hier natuurlijk veel meer bij kijken, maar het is simpelweg orale seks. Tijdens de seks vinden mensen het fijn om soms wat af te wisselen. Zo kan je er voor kiezen om een man af te trekken, maar je kunt er dus ook zo voor kiezen om zijn penis te zuigen. Trouwens: een man kan vrouwen ook orale seks geven, dat noemen we beffen. Dat is een vrouw seksueel bevredigen door met mond en tong de vagina te stimuleren.

Wanneer een man wordt gepijpt, krijg hij een bevredigend gevoel, een man kan hier in sommige gevallen zelfs van klaarkomen. Maar heb dat doel niet altijd voor ogen, pijpen is nou eenmaal een hoop werk voor diegene die het doet.

Tips en tricks: pijpen als een pro

Een man vindt het uiteraard ge-wel-dig wanneer iemand hem goed kan pijpen. Begrijpelijk, dat hebben vrouwen net zo bij beffen, toch? Maar goed, het is allemaal leuk en aardig, maar niet iedereen kan even goed pijpen. En je moet maar net geluk hebben met een man die je helpt en vertelt wat wél en niet lekker is, want er zijn ook genoeg mannen die hun mond dichtgesnoerd houden. Heb je ook niks aan.

Gelukkig zijn wij er (je reddende engel). Wij onthullen je in een spoedcursus 8x tips om als een pro te pijpen. En we kunnen je garanderen, dat ze oprecht werken! Na het lezen van dit artikel, wordt jouw man helemaal wild van je nieuwe pijpsessie.

Pijpen onder de douche

Pijpen onder de douche: klinkt zo heerlijk, maar o zo niet waar. Naja, voor diegene die bevredigd wordt, is dat geweldig, maar voor diegene die het mondwerk moet doen iets minder. Begrijp ons niet verkeerd, het kan leuk zijn, maar ook weer niet. In het artikel pijpen onder de douche: alles wat je er over moet weten, vertellen we je waarom en geven we je meteen een aantal tips. Want eh… die heb je écht hard nodig.

Veilig pijpen

Mocht je nog niet helemaal serieus zijn met een jongen, maar hem al wel willen pijpen, dan kunnen we ons voorstellen dat je dat in eerste instantie veilig wil doen. Nu zal je denken “dat kan helemaal niet”, maar wij geven je het verlossende woord. Hoe? Door te pijpen met een condoom. We snappen je verwarring, maar wanneer je veilig wil pijpen dan kan dat.

De reden waarom mensen ervoor kiezen om iemand te pijpen wanneer diegene een condoom om heeft, is om SOA’s te voorkomen. Want zelfs met orale seks (pijpen en beffen) kan je een SOA in je keel krijgen. Klinkt niet als iets wat je wil hebben. Precies, een condoom is nu helemaal niet meer zo’n slecht idee.