In de trant van ‘laten we het spannend houden’, geven wij je wat inspiratie voor plekken om seks te hebben. Anders dan het standaard bed. Iedereen die al voor langere tijd in een relatie zit, kan zich er waarschijnlijk wel in herkennen. De relatie dut een beetje in en het is tijd voor verandering. Iets waar je zelf erg veel invloed op kan uitoefenen, is de plek waar jullie seks hebben. Je verandert hiermee niet alleen de seks zelf, het is ook spannend en jullie komen wellicht voor nieuwe uitdagingen te staan. Welke plek ga jij zeker proberen?

plekken seks FEM FEM

In een parkeergarage

Je kent ze wel, die grote parkeergarages. Er is vast een plekje waar je ongezien je gang kunt gaan. Vooral in de avond zijn parkeergarages vaak erg verlaten. Pas je wel even op voor de camera’s?

Op een kleedje voor de openhaard

Deze onhandige plek maakt het juist zo uitdagend. Ondersteun elkaar, zodat je beide lekker ligt. Nog beter? Ga naar een hotel waar jouw kamer een openhaard heeft. Het lijkt super cliché, maar seks voor een warme openhaard kan jouw relatie zeker opspicen.

Op een berg geld

Het mag ook monopoly geld zijn.. Het geeft een gevoel van macht en rijkdom en daarbij is het ook nog eens humor. Wil je er helemaal voor gaan? Maak het rollenspel dan compleet door bijpassende pakjes te dragen, lekker decadent.

In een boomhut

En nog leuker is om er daarna ook te blijven slapen! Plan dit uitje dan wel even voor in de zomer, want zelf ken ik niet veel boomhutten met een centrale verwarming.

In een iglo of een tent

Ook al bouw je jouw eigen tent in je slaapkamer. Oké, dan doe je het nog steeds in je eigen bed, maar toch verander je de omgeving. Door de kleinere ruimte, wordt de seks nog intiemer. Ben je wel in de gelegenheid om te gaan kamperen of IJsland te bezoeken, pas dan wel op voor de wilde dieren.

In de douche

Een meer voor de hand liggendere locatie, de douche. Iedereen heeft er eentje thuis toch? Het kan een hele uitdaging zijn om seks te hebben onder de douche. Dit maakt het juist zo spannend! Vind je de douche sowieso een fijne locatie en ben je van plan het vaker onder de douche te doen? Ga dan eens opzoek naar een douchesteun of een krukje, zo kun je veel meer standje proberen.

In een hangmat

Dit is genieten en een workout tegelijkertijd. Je spant veel spieren aan om het evenwicht te behouden. Al kun je je geluk vast niet op wanneer je er samen uitvalt. Dat is toch lachen? Daarna kun je meteen heerlijk schommelt in slaap vallen.

In het bos

Dit kan dus heel romantische zijn. Beeld je de volgende dingen dan vooral niet in: harde takjes, insecten en wilde dieren. Dan gaat dit helemaal goed komen! Wil je het toch een beetje op safe spelen? Neem dan een dekentje mee.

Op iemand anders keukentafel

Lekker stout en daarom juist zo leuk. Ruil eens van huis met een van je vrienden voor een nachtje of een weekend. Zij blij, jullie blij. Je kunt andere plekjes proberen en daar hoort dan het keukenblad bij natuurlijk. Only imagine hoe grappig het gaat zijn tijdens het eerst volgende diner bij je vrienden thuis. Een blik zal genoeg zeggen voor jullie.

In een reuzenrad

Wacht het eerste rondje even af. Hoe lang hebben jullie de tijd om het onopgemerkt te doen? Vergeet bovenaan niet om even van het uitzicht te genieten. Letterlijk en figuurlijk naar je hoogtepunt!

Onderwater in de oceaan

Dit is een echte uitdaging. Je kunt het natuurlijk ook doen met je hoofd bovenwater, maar heb je de beschikking tot duikkleding? Dan is het zeker het proberen waard!

In de auto

Waarom heb je hier niet eerder aan gedacht toch? Het is ten slotte je eigen auto.. Parkeer hem op een plek waar jij je op je gemak voelt (of juist niet, voor extra uitdaging) en probeer de achterbank, de bijrijder-stoel en ga achter het stuur zitten.

In het bed van je ouders

Bonus punten: wanneer ze thuis zijn. Dit is een spannend onderonsje. Voor wie zou het spannender zijn om betrapt te worden? Voor degene van wie het het ouderlijk huis is, of voor degene die bij zijn of haar schoonouders op bezoek is?

In het vliegtuig

Is het je ooit opgevallen hoe veel wc’s er zijn in een groot vliegtuig? Naar mijn idee is er altijd wel eentje vrij.. Genoeg tijd en ruimte dus om even een toilet binnen te glippen tijdens je vlucht! Klopt er iemand op de deur? Zeg gewoon dat je je niet zo lekker voelde en je partner je helpt met wat koud water over je polsen glijden te laten stromen.

Lees ook: De meest ongemakkelijke dingen aan een sekspartij.