We raken niet uitgepraat over het liefdesleven van André Hazes. In 2021 besloot hij het uiteindelijk te houden bij maar liefst drie vrouwen. André Hazes sloot het jaar af met zijn nieuwe liefde Anne Rose op Marbella.

anne rose zonneveld
Instagram @anneroselisa

De vriendinnen van André Hazes

In 2021 besloot André Hazes het dus te houden bij drie vrouwen. Een nette score. In maart ging hij opnieuw weg bij babymomma Monique Westenberg om ervandoor te gaan met zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen.

Ondanks dat André Hazes en Sarah van Soelen nog geen officieel statement naar buiten hebben gebracht over hun breuk, kunnen we met zekerheid zeggen dat ze weldegelijk uit elkaar zijn.

yvonne-juice-andre

André Hazes en Anne Rose vieren Oud & Nieuw op Marbella

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Anne Rose zijn samen gespot op Marbella. De baas van het blad Weekend Bart Ettekoven liet weten contact te hebben gehad met iemand die hen heeft zien zitten. De twee zaten samen met acht vrienden op het terras. Dit duidt er volgens Bart Ettekoven op dat ze écht samen zijn.

Anne Rose is geen onbekende bij de Hazes-familie. André en Anne Rose hebben op dezelfde middelbare school gezeten, maar zijn elkaar hierna uit het oog verloren. Ze is een tijdje geleden gaan werken voor André’s moeder Rachel Hazes. Zo kwamen ze weer in contact met elkaar.

“Het is aan”

André Hazes en Anne Rose zouden er heel leuk uitzien samen. Op het terras in Marbella zouden de twee erg lief aan elkaar gezeten hebben. “De ooggetuige zegt dat ze echt lief waren voor elkaar. We durven daarom vanavond wel voorzichtig te zeggen: het is aan.”

We zijn benieuwd wanneer de twee samen naar buiten treden, of dat ze het liever privé houden deze keer.

Lees ook: André Hazes heeft alwéér een nieuwe lover en neemt haar mee naar Londen