De tijdelijke break van Sarah van Soelen en André Hazes begint steeds meer te lijken op een daadwerkelijke relatiebreuk. André Hazes lijkt zelfs al een nieuwe liefde te hebben waarmee hij naar Londen gaat. Spoiler: het is niet zijn ex Monique Westenberg!

André Hazes heeft een nieuwe lover

Daar gaan we weer; het lijkt erop dat André Hazes weer een nieuw vlam heeft. Hij laat zowel Sarah als Monique in de kou staan voor de Amsterdamse Anne Rose Zonneveld. Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer heeft van haar spionnen foto’s ontvangen dat de twee samen met moeder Rachel kerst inkopen aan het doen zijn. Zal de Amsterdamse aanschuiven bij Hazes aan het kerstdiner?

WhatsApp Image 2021-12-23 at 12.50.23 PM
Instagram stories Life of Yvonne

André gaat naar Londen met nieuwe lover Anne Rose

Yvonne weet natuurlijk álles en ze is ervan overtuigd dat de twee al langer aan het daten zijn. Eén van haar spionnen heeft zelfs gezien dat de twee samen in het huis van Rachel zijn geweest – dit gebeurde toen Rachel niet thuis was. Anne Rose zou de administratie doen voor Rachel. Yvonne kan, met nog niet getoond bewijs, bevestigen dat de twee samen naar Londen gaan in de eerste week van januari. What!

Doei Sarah!

We weten natuurlijk dat André Hazes de laatste tijd veel te vinden was bij zijn ex Monique Westenberg, wie de moeder van zijn kind is. Er waren veel bewijzen dat de twee misschien wel weer samen zouden zijn. We hoopten stiekem allemaal dat zij samen aan tafel zouden zitten voor het kerstdiner, maar het lijkt erop dat André een andere dame mee naar huis neemt dit jaar.

WhatsApp Image 2021-12-23 at 12.50.22 PM (1)
Instagram stories Life of Yvonne

Lees ook: André Hazes maakt soap in plaats van documentaire