Oh my lord, houdt het dan nooit op? André Hazes lijkt maar niet alleen te kunnen blijven. Zelfs niet na zijn breuk met dame nummer 4. André Hazes en Monique zijn weer samen gespot. Gaat er dan toch een hereniging komen tussen de twee?

Instagram André Hazes
Instagram André Hazes

André Hazes en Monique zijn weer samen gespot

We kunnen de dames langzaam maar zeker afstrepen op de bingokaart. Na Monique Westenberg, Bridget Maasland en Sarah van Soelen was Anne Rose Zonneveld aan de beurt. Ook die romance was maar van zeer korte duur. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kwam André er in Rome achter dat het niet ging werken tussen de twee. André valt nu weer terug in zijn oude patroon: Monique Westenberg. Net als na zijn korte romance met Bridget, lijkt hij ook na zijn breuk met Anne Rose terug te gaan naar Monique. André Hazes en Monique zijn weer samen gespot, laat Verraderlijk weten.

andre-hazes-monique-naar-amerika
Instagram Monique Westenberg

André slaapt niet in zijn eigen huis

Het was in eerste instantie de bedoeling dat André en Anne Rose zouden gaan samenwonen. Hiervoor had André een appartement gekocht in Vinkeveen.Aangezien de twee nu uit elkaar zijn, gaat het samenwonen ook niet meer door. Volgens Verraderlijk slaapt André zelf ook niet in het appartement. Je raadt het misschien al, maar de kans is groot dat hij weer gezellig naast Monique het bed in kruipt. Zijn auto is namelijk ook op de oprit van zijn baby momma gespot.

Maar daar blijft het zeker niet bij. Monique is erg actief op Instagram en liked hierbij een aantal opvallende teksten. Één daarvan is dan ook: “Het enige wat ik ooit heb gedaan, is van jou houden.” Wijst dit er dan op dat de twee weer bij elkaar komen? Daarnaast zijn André Hazes en Monique ook weer samen gespot in Rotterdam samen met hun zoontje en het nichtje van Monique. Ze brachten samen met de auto een bezoekje aan Hollywood Drive Thru. Komt het gezin dan toch wel weer bij elkaar?

Instagram @juicechannel__
Instagram @juicechannel__

Lees ook: Met deze BN’ers is Anne Rose (van André Hazes) ook geweest