Arianators houden het niet meer want Ariana Grande in Amsterdam gespot. Er wordt vermoed dat de Amerikaanse actrice en zangeres op honeymoon is met haar man Dalton Gomez. De tortelduifjes zijn onlangs getrouwd, dit maakte Ariana bekend op Instagram.

ariana grande Amsterdam
@Twitter

Honeymoon

Dat Amsterdam niet de stad van de liefde is, maakt Ariana niet uit. Ariana besluit zelf een liefdadigheid te doen en gaf een fooi van maar liefst 100 euro in een restaurant vlakbij het Rembrandtpark waar ze voor het laatst gezien is afgelopen zondag. Ariana bezocht ook een horecazaak waar ze olijven, een flesje water en een ijskoffie kocht: hydration first, ladies. De serveerster van het restaurant deelde bovenstaande foto op haar social media. Hoe lang Ariana in Nederland zal blijven is onbekend.

ariana grande meme
@Twitter

Dalton Gomez

Afgelopen mei trouwde de popster met haar partner Dalton Gomez. De twee gingen publiekelijk samen voor al meer dan een jaar en besloten eindelijk de sprong in het diepe te wagen. Ariana maakte toentertijd de relatie bekend in haar “Stuck With U” videoclip waarin ze Gomez zijn eerste Instagram shoutout gaf.

Cat Valentine 

We kennen Ariana Grande natuurlijk allemaal van haar rol als Cat Valentine in Victorious. Ze speelde hier een grappig, vrijgevochten, excentriek en heel emotioneel persoon. Het kwam op ons over alsof Cat in haar eigen dromenwereld leefde, but let’s be honest, we dromen zelf ook liever dan dat we wakker zijn.

cat valentine

Lees ook: Ariana Grande deelt bijzondere trouwfoto’s en ze zijn prachtig