Ariana Grande (27) is getrouwd! De zangeres gaat voortaan door het leven als Ariana Gomez. Even wennen niet? Ze heeft nu voor het eerst foto’s gedeeld van haar grote dag. Op 15 mei trouwde de zangeres met makelaar Dalton Gomez (25). De twee zijn happily in love!

Huwelijksceremonie

Het zou een kleinschalige huwelijksceremonie zijn geweest, zo vertelt een woordvoerder van de zangeres aan het tijdschrift People. “Het was klein en intiem,”. “De ruimte was gevuld met blijdschap en liefde. Het stel en hun families kunnen hun geluk niet op”.


Op de foto’s is te zien hoe Ariana een slanke, witte jurk met sluier draagt. Op verschillende kiekjes zoent ze haar kersverse echtgenoot. Ook deelt ze een beeld waarop haar make-up wordt gedaan. Onder anderen Millie Bobby Brown, Alfredo Flores en Zara Larsson reageren enthousiast onder de beelden van Ariana.

Verloving bekend

In december maakte de 27-jarige zangeres haar verloving met de 25-jarige Dalton bekend via social media. Onder een foto van haar verlovingsring schreef ze graag voor altijd met Dalton samen te willen zijn.

Ariana en Dalton ontmoette elkaar in januari vorig jaar en sindsdien liet het koppel er geen gras over groeien. Zo waren ze tijdens Valentijnsdag samen gespot en zouden ze samen in quarantaine hebben gezeten. Niet lang daarna, in juni, trok Dalton bij haar in en net voor de kerst hebben de twee zich verloofd. Voor haar relatie met Dalton was Ariana verloofd met acteur Pete Davidson (die nu gespot is met Bridgerton-actrice Phoebe Dynevor). Hun verloving werd afgebroken in oktober 2018.

Lees ook: Dit Elianne, de knappe vriendin van zanger Thomas Berge