In de Bachelor België gaat het er allemaal net wat spannender aan toe dan bij onze Thomas van der Vlugt. Bachelor Fabrizio heeft al meerdere zoenen uitgedeeld en heeft ook al redelijk wat drama veroorzaakt onder de vrouwen. Vorige week zat Karina er helemaal doorheen en dit sprak ze ook uit naar de Bachelor toe. Fabri heeft haar vervolgens bij de rozenceremonie naar huis gestuurd met als reden dat ze veel ruzie zouden hebben. Nu lijkt de maat voor een andere dame ook vol te zijn, neemt zij de roos aan van Fabri?

Rozenceremonie Bachelor België
Bron: De Bachelor

De Bachelor België

Tijdens de Bachelor België strijden er single dames voor het hart van Fabrizio. Terwijl het tijdens de eerste paar afleveringen van Thomas er rustig aan toe ging, ging dat bij Bachelor Fabrizio wel even anders. De serie wordt in België afgespeeld op de zender Play 4, maar wij kunnen hem gelukkig ook gewoon op Videoland bekijken.

Een twist

Fabrizio deelde als snel een zoen met Phaedra, waarna Sanne ook snel volgde en Margaux na een massage ook de gelukkige mocht zijn. Hoewel de dames zelf er niet heel veel problemen mee leken te hebben, dachten sommige dames in het huis hier anders over.

Met favoriet Phaedra leek alles goed te gaan, maar dit lijkt sinds vorige week anders te lopen. Fabrizio noemt haar zelfs ‘arrogant’ tijdens de cocktail party en zegt dat ‘ze met haar voeten op de grond gezet moet worden.’ Dit klinkt allemaal niet zo best..

Bron: de Bachelor België
Bron: De Bachelor

Neemt ze de roos aan?

We zagen in een teaser voor aankomende aflevering zenuwslopende beelden. Phaedra lijkt na een gesprek tijdens de cocktail party erg te twijfelen over de klik die ze dacht te hebben. “Het heeft mij eigenlijk diep geraakt, en ik ben eigenlijk ook echt geschrokken” zegt ze.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @debachelorvl

Zou het nog goedkomen? Ik kan niet wachten!

Lees ook: Deze 3 Nederlandse vrouwen doen mee aan de Bachelor met Fabrizio