Vijftien dames gingen het avontuur in Griekenland aan met als einddoel Fabrizio Tzinaridis zijn hart. Elke week vielen er weer dames af. Tot dat er vier overbleven. Esmee, Margaux, Madieke en Sanne mochten met hem in België verder uitzoeken of er meer in zat. Sanne en Esmee vielen als laatste af, waardoor Madieke en Margaux overbleven. Maar wie heeft de Bachelor zijn hart veroverd, en is alles nog zoals het was?

bron: @fabrizio_tzinaridis
bron: @fabrizio_tzinaridis

Geen verliefdheid

In de laatste aflevering ontmoet de Bachelor de ouders van de overgebleven dames: Margaux en Madieke. Beide maken ze een goede indruk op Fabrizio. Maar de oud Temptation-verleider kiest er toch voor om zijn laatste roos aan de mooie Madieke te geven.

“De bedoeling van mijn laatste roos aan Madieke te geven, was effectief een relatie te kunnen beginnen. We zouden elkaar vaker zien en dan zien we wel wat eruit komt”, laat hij na de opnames weten. Voor Madieke bleef er helaas een soort afstand tussen hun. “We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen.”

Uit elkaar na 4 weken

De relatie tussen Madieke en Fabrizio heeft helaas maar vier weken stand gehouden, en Fabrizio heeft er een punt achter gezet omdat er volgens hem een gebrek aan chemie was. “Die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde”, legt hij uit.

bron: @fabrizio_tzinaridis
bron: @fabrizio_tzinaridis

Een ander?

Maar houd je vast. De chemie die hij bij Madieke miste voelde hij wel bij Margaux. Die hij overigens geen roos gaf tijdens de laatste rozenceremonie. De twee hebben zelfs al een nacht samen doorgebracht. “Het gevoel dat ik had toen ik bij hem sliep, was het vertrouwde gevoel van in Griekenland. Alleen was het nu echt onder ons en kunnen we onze tijd besteden aan elkaar. Dat hebben we ook gedaan en dat was meteen een natuurlijk gevoel, alsof we dat altijd al hadden gedaan. Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel,” laat Margaux weten.

Geen verwachtingen

Fabrizio wil het zeker nog geen relatie noemen wat hij samen met Margaux heeft. Wel geeft hij ontzettend veel om haar. “Margaux is op een korte tijd uiteindelijk veel gaan betekenen. Op dit moment is ze best ook wel waardevol in mijn leven. Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen. Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt.”

Lees ook: Bachelor Fabrizio gaat met alle 3 de finalisten naar bed