Thomas van der Vlugt, ging vorige week uit de kleren voor het magazine van Chantal Janzen ‘&C’ en werd geïnterviewd over zijn leven tussen de lakens. Zo kijkt hij terug op zijn periode als Bachelor en vertelt hij over zijn libido. Oelala, spicyyy.

bron: @thooootje
bron: @thooootje

Boekje open

Hoewel onze Bachelor niet graag over zijn gevoelens praat, deed hij vorige week toch zijn boekje open over zijn seksleven. In het interview blikt hij terug op zijn single leven en omschrijft hij zichzelf als een ‘hitsige en hormonale puber’. “Voorheen datete ik veel. Ik ging uit, op zoek naar vrouwen en seks.” vertelt hij. Tegenwoordig beweert hij zijn hormonen iets meer onder controle te hebben.

Leeftijd

Thomas is volgens zichzelf ook door zijn leeftijd anders naar seks gaan kijken. “Nu ik dertig ben, besef ik: het draait niet allemaal meer om seks.” Tegenwoordig hecht Thomas een stuk meer waarde aan ‘stabiliteit’. Hij vertelt dat hij vroeger vaak jaloers was op vrienden die al een lange stabiele relatie hadden. Nu hij Merel aan zijn zijde heeft weet hij eindelijk hoe het ‘écht’ is om vastigheid te hebben. “We zijn stapelgek op elkaar, dat hadden we niet zien aankomen. We houden het nog steeds vol samen.”

Nu hij alleen nog maar met Merel intiem kan zijn, betekent niet dat het er saaier op is geworden. Zo praat hij bijvoorbeeld nu erg open over zijn seksleven met Merel, terwijl hij dat voorheen nooit durfde. “Daar was ik te onzeker voor. Nu ik ouder word, sta ik er wat relaxter in.”

Intiem tijdens De Bachelor?

Ook wordt er in het interview gevraagd of Thomas het bed met iemand heeft gedeeld tijdens de Bachelor. Hierop antwoord hij heel duidelijk “nee”. Wel geeft hij toe dat het niet altijd even makkelijk was, omdat je met zo een grote groep vol beeldschone vrouwen bent. “Haha, ja, dat heeft wel effect op je libido, hoor”, grapt hij.

Lees ook: Before and after: Thomas van der Vlugt ging van bierbuik naar sixpack