Na aardig wat afleveringen komt Bachelor Thomas van der Vlugt eindelijk een beetje op gang. Zo zagen we vorige week dat hij zijn eerste kus deelde met Merel. Bij de Bachelor komen nu echt steeds meer gevoelens kijken. Zo ging Thomas zijn gevoel achterna en vroeg hij Maureen op date. Hier werd hij alleen wel afgewezen op een wel heel pijnlijke manier…

Spanning

Terwijl er bij de Belgische Bachelor Fabrizio al aardig wat is gebeurd, was het al die tijd bij onze eigen Bachelor maar wat rustig. Na lang wachten begint er toch wat meer spanning te komen. Zo was er duidelijk te zien in de vorige aflevering dat hij een klik had met Merel, waar hij ook mee gezoend had. Gelukkig heeft Thomas nu wat meer de smaak te pakken en besloot hij Maureen mee te nemen voor een romantische wandeling op het strand. Oeh!

Pijnlijk afgewezen

Dat er tussen Bachelor Thomas en Maureen een romantische klik is, is zeker niet te ontkennen. Gelukkig is Thomas zijn gevoel achterna gegaan en heeft hij Maureen op date gevraagd. Tijdens de date geeft Maureen aan dat ze Thomas wel een hele leuke jongen vindt en dat haar gevoel alleen maar bergopwaarts gaat! Het gevoel blijkt wederzijds te zijn. Thomas wilt dit laten merken door een kus te geven aan de prachtige blondine, maar dit liep iets anders dan dat hij verwacht had. Hij vertelde Maureen dat er wat in haar oog zou zitten dus dat ze haar ogen dicht moest doen. Dit moment is perfect om haar te zoenen toch? Oops, toch liep het iets anders. Maureen schrok er namelijk zo van dat ze haar hoofd wegtrok. Awkward… Gelukkig heeft Thomas later tijdens de date nog een herkansing gehad. Cute!

Lees ook: OMG: je kunt hier dus de Mexicaanse villa uit de Bachelor boeken