Elke woensdag zitten we weer klaar voor een heerlijk avondje Bachelor kijken. Heb jij al een idee wie Thomas mee naar huis gaat nemen of heb je nog geen idee? Afgelopen afleveringen werd het eindelijk wat spannender. Thomas heeft na een lange tijd zijn eerste kus uitgedeeld en Merel was de gelukkige. Nu er nog 9 dames over zijn wordt het alleen maar spannender en wij zijn wel benieuwd naar een beetje achtergrond van deze knapperds…  We kwamen namelijk een aantal foto’s tegen van de kleine Bachelor-deelneemster Maureen.

bron: De Bachelor/ Videoland
bron: De Bachelor/ Videoland

Jonge Maureen

Eerder lieten we jullie zien hoe Romy eruit zag toen ze jonger was. Dat was wel even een verschil. Nu laten we jullie zien hoe de knappe Maureen eruit zag in haar jongere jaren.

Maureen in de Bachelor

Maureen is goed op weg, bij de eerste aflevering kreeg ze al de first impression roos toegewezen en mocht ze met Thomas op date, en dit was gelijk super gezellig. De twee hadden veel overeenkomsten en konden het mega goed met elkaar vinden, enne, er spatte ook wel wat romantiek vanaf. Oelala. Wij denken stiekem dat de mooie Maureen een grote kanshebber is. En daar hebben wij geen problemen mee.

Toen Maureen op de rode loper aankwam was Thomas al snel weg van haar door dat ze een beetje ‘onhandig’ was. Dit vond hij ‘schattig en lief.’ En dat is nog niet alles want toen Thomas over haar werk vroeg vertelde ze dat ze ontslag had genomen om hier naar toe te komen, en dit was een schot in de roos. Thomas was helemaal weg van haar en zelfs toen er nog drie andere dames kwamen nadat de rode loper voorbij was koos hij nog steeds voor Maureen. Hoe cute?

Jonge Maureen had zeker goede looks

Zoals we al eerder zeiden hebben we foto’s gevonden van jonge Maureen, en ze zag er zeker niet verkeerd uit. Ben jij benieuwd hoe de blondine er vroeger uitzag? Bekijk dan de onderstaande foto’s!

Jonge Maureen Jonge Maureen

Vind jij dat Maureen veranderd is?

Lees ook: Julia uit de Bachelor is binnenkort te zien in dit programma