We weten allemaal hoe fijn het kan zijn om jezelf na een lange dag even heerlijk onder te dompelen in een warm bad. Voeg nog wat badschuim, je favoriete beauty producten en een wijntje toe, en jouw baddersessie is compleet. Helaas heeft niet iedereen een bad thuis, ook al zouden de meesten van ons dit wel graag willen! Gelukkig hebben wij nu hét perfecte alternatief voor een bad gevonden.

bad-alternatief-bath-bucket

Herinner jij je die gekke, kleine plastic badjes nog die ooit viral gingen op je Facebook tijdlijn? Ik wel, en ik lachte zelf waarschijnlijk het hardst om de Bath Bucket. Laten we eerlijk zijn: het ziet er niet bepaald stijlvol uit…


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vouchervandaag.nl (@vouchervandaag) op

De Bath Bucket: het perfecte alternatief voor een bad

Als iemand die ook een bad thuis miste, besloot ik de gok te wagen en de Bath Bucket te bestellen. Tot het moment van bezorging twijfelde ik of deze Bath Bucket wel echt bestond óf dat het de grootste grap ooit was. Voor het bedrag van 50 euro besloot ik de gok te wagen, en twee dagen later werd hij al bezorgd.

Inmiddels is de Bath Bucket hét pronkstuk in mijn badkamer. Dit alternatief voor een bad staat dan ook garant voor urenlang badderplezier. Met Netflix. En snacks. En wijn.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BETTER THAN GOODS (@betterthangoods.nl) op

Ben jij ook op zoek naar een alternatief voor een bad? Dan zou dit dus weleens de perfecte oplossing kunnen zijn. Je kunt de Bath Bucket hier bestellenHappy bathing! 


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) op

Lees ook: Heb jij ook zo’n hekel aan sporten? Ga in bad.

* Dit artikel verscheen eerder op Better Than Goods.

Fijne items voor in bad