Wat is er lekkerder dan het bad vol laten lopen en jezelf verwennen met een serie, het lekkerste badschuim, wat chocolaatjes én wijn. Maar die wijn, dat is vaak een probleem. Want op de badrand blijft hij niet staan en om hem de hele tijd in de hand te houden, zie je ook niet zitten. Maar dan hebben wij nu jouw favoriete gadget gevonden!

wijnhouder-voor-in-bad-femfem
@sipcaddy

Het perfecte cadeau

Is die ene vriendin getrokken die alles al heeft bijna jarig? En heeft ze dus ook op de vraag ‘wat wil je hebben?’ geantwoord met ‘doe maar wat’?  Hier heb je dus letterlijk niets aan, maar voor haar is dit dus het perfecte cadeau! Want wie wordt er niet blij van wijn drinken in bad. En je wijnglas kun je nu heel gemakkelijk in deze houder hangen.

De Sipcaddy

De Sipcaddy is een (wijn)houder en deze hang je heel gemakkelijk met een zuignap aan je muurtegels of aan de zijkant van het bad als je een vrijstaand bad hebt. Deze wijnhouder kan zelfs onder de douche als je geen bad hebt. Dan moet je alleen wel opletten dat er geen water bij de wijn komt, funny joke. Ga bijvoorbeeld voor de chocoladewijn van de Aldi om je me-time compleet te maken. Even geen zin in wijn? Dan is deze houder ook perfect om een koffiemok, blikje of ander lekker drankje vast te houden. Je kunt er zelfs een bakje heerlijke (gefrituurde) snacks op kwijt (je weet maar nooit wat mensen doen onder de douche). Je hebt de houder in vrolijke verschillende kleurtjes en voor ruim €12 kun je hem bestellen via de website van sipcaddy.