Een badpak kun je moeiteloos als onderdeel van je outfit dragen. En wij zijn verliefd op de combinatie van badpak en een denim short. Wij creëerden vier looks waarbij jij deze zomer van ‘stijlvol door de stad’ naar ‘sexy op het strand’ gaat in een handomdraai.

Retro beach babe

Bij de echte beach babe look denken wij toch stiekem aan Baywatch. Rode badpakken, hoog uitgesneden taille en een toffe zonnebril. Ga je tussen je reddingsacties door even de boulevard op om wat te drinken? Trek dan een denim short over je badpak, doe je vans aan en je outfit is ready.

badpak-shorts-femfem

badpak-shorts-rood-femfem
badpak-shorts-levi-femfem
badpak-shorts-zonnebril-retro-femfem
badpak-shorts-vans-femfem

Palmtree prints

De palmbomen print is deze zomer een trend. We komen hem overal tegen and we like it. Combineer je badpak met palmbomen print met een wat lichtere denim en draag hierover een witte kimono.

badpak-shorts-palmbomen-femfem
badpak-shorts-denim-femfem
badpak-shorts-kimono-femfem
badpak-shorts-slippers-femfem

Classy chique

Deze outfit is perfect voor als je tijdens je stranddag zin hebt in een cocktail bij dat leuke, chiquere tentje een stukje verderop. Met je beachy waves, een classy zwart badpak, een zwarte kimono en mooie zwarte sandaaltjes zie jij eruit om door een ringetje te halen.

badpak-shorts-zwart-femfem
badpak-shorts-jeans-femfem
badpak-shorts-vest-femfem
badpak-shorts-sandalen-femfem
badpak-shorts-rayban-femfem

Casual white

Er is niets fijner dan nog even snel een duik te nemen voordat je terug gaat naar je hotel, shorts aan, pet op en klaar. Lekker casual.

badpak-shorts-casual-femfem
badpak-shorts-wit-femfem
badpak-shorts-cap-femfem
badpak-shorts-sneakers-femfem

Ziet jouw haar er na een dag strand uit alsof je het weken niet hebt gekamd? De octopus bun is je redding.