Er zijn jaren geweest dat veel mensen meteen begonnen met het verwijderen van het behang als ze een nieuw huis kochten. Behang had een degelijk, ouderwets en saai imago. Inmiddels is dat verleden tijd en zien we met z’n allen weer in dat je met verf niet snel kan bereiken dan hetgeen je met behang kan doen. Natuurlijk hoef je nu niet naar de eerste de beste bouwmarkt te rennen om alle schapen leeg te kopen maar één mooie muur van je huis behangen kan zorgen voor een hele andere look van de ruimte. In iedere kamer van je huis kan behang heel tof zijn: van je woonkamer tot je slaapkamer, van je badkamer tot je keuken.

Trends

Dit jaar zien we op het gebied van interieurtrends en dan met name die met betrekking tot behang verschillende dingetjes: zowel veel bloemenprints, tropische prints, realistische prints maar ook grafische prints. Om jullie te inspireren zochten wij de mooiste behangetjes voor je uit.

grafisch-woonkamer-femfem wc-vis-behang-femfem bloemen-woonkamer-femfem visgraat-behang-femfem botanical-huiskamer-femfem behang-washok-femfem marmer-visgraat-femfem behang-slaapkamer-femfem badkamer-vis-femfem behang-hout-femfem