Remember, Sem de Coninck? De realityster deed vorig jaar mee aan Ex on the Beach: Double Dutch en kwam als ex van Dusty het strand op wandelen. Haar deelname was voor Sem behoorlijk pittig, aangezien Dusty haar gedurende het programma aan het lijntje heeft gehouden. Eenmaal in Nederland werd ze al snel genoeg gelukkig in de liefde met haar vriend Jason Burgers. Maar zouden de twee ooit samen meedoen aan een realityprogramma?

Bron: @semdeconinck

Ex On The Beach

Meedoen aan Ex on the Beach is niet altijd even fijn geweest voor Sem. Ze kwam voor haar ex Dusty de zee uit wandelen, maar werd vervolgens continu aan het lijntje gehouden. Sem zag er naar eigen zeggen tegenop om zichzelf terug te zien op tv, omdat ze dit behoorlijk confronterend vond. De realityster wist dat mensen een mening over haar zouden hebben, omdat ze elke keer weer in de gladde praatjes van Dusty trapte. “Ik kreeg veel reacties: ‘Je bent naïef’, dat klopt, dat was ik. Maar degenen die ooit echt echt verliefd geweest zijn, zouden waarschijnlijk precies hetzelfde als ik gedaan hebben.” Yes girl! 

Goed opgevangen

Bij thuiskomst heeft Sem naar eigen zeggen veel steun aan haar familie en vrienden gehad. “Ondanks dat het een lastige tijd was, focus ik me op de toekomst en onthoud ik vooral alle mooie herinneringen die ik daar gemaakt heb. Het was een avontuur waarvan ik veel geleerd heb en waar ik dankbaar voor ben. Wat ook belangrijk is, toch?”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Meedoen aan Temptation Island?

Laatst waren Sem en haar vriend Jason op bezoek bij Beautify om een aantal juicy vragen te beantwoorden. Zo werd er gevraagd of ze mee zouden doen aan Temptation Island: Love or Leave. “Nee”, roepen de twee in koor. “Dan komt mijn psycho kant ook weer naar voren”, zegt Sem vervolgens lachend.

Op een editie Temptation Island VIPS mét Sem en Jason hoeven we dus niet te rekenen. We zijn sowieso benieuwd of er ooit nog een VIPS-editie van het programma gaat komen…

Lees ook: Temptation Islands Annebel zet schaar in lokken: ‘make-over day’