Onlangs dat we allemaal weten dat Instagram een highlight reel is, denken we toch vaak dat het gras groener is aan de overkant. Model Bella Hadid wil laten zien dat social media niet echt is een deelt een reeks aan huilende foto’s van zichzelf.

Bella Hadid deelt reeks aan foto’s van huilbui

Ondanks dat we stiekem allemaal een beetje jaloers zijn op het model Bella Hadid, is haar bestaan allesbehalve makkelijk. Op Instagram deelt het model een fotoreeks waarop te zien is dat ze heeft gehuild. Bella schrijft erbij dat ze elke dag, of elke nacht wel een huilbui heeft gehad het afgelopen jaar. Hadid schrijft een lange caption onder de post waarin ze mensen op het hart wilt drukken dat social media nep is, en dat je er niet alleen in staat.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Bella vergelijkt self-help en mentale ziekten met een rollercoaster en een hoop obstakels. And she couldn’t be more right… Ze vertelt aan haar volgers dat er altijd ruimte is om opnieuw te beginnen, ongeacht hoe lang je al worstelt. Volgens Bella is het essentieel om tijd met jezelf door te brengen, om te achterhalen waar jouw triggers en pijnpunten liggen, en wat je geluk brengt. Hierdoor zal je meer over jezelf leren, en erachter komen hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Hoewel het veel moed vergt van Bella om dit kwetsbare verhaal te delen, vertelt het model dat het haar nog meer moeite kost om stil te blijven. You go Bella!

De reactie’s onder het bericht

Veel bekenden en familieleden van het model reageren liefdevol onder de post. Willow Smith reageert: “Your honesty and tenderness heals so many ❤️” en zelfs Marc Jacobs laat een warme reactie achter. Wij hopen dat Bella een voorbeeld is voor velen om mentale gezondheid meer bespreekbaar te maken. Zo zie je maar weer: al ben je de knapste vrouw op aarde, of ben je enorm succesvol (wat is succes anyways?), je kan alsnog struggelen.

Lees ook: Gigi Hadid en Zayn Main zijn uit elkaar na 6 jaar daten