Bella Hadid is op dit moment één van de bekendste modellen ter wereld. En voor iemand die zo’n publiek leven lijdt, vindt ze haar privacy erg belangrijk. We zien dan ook niet al te vaak kiekjes uit haar privéleven voorbij komen. Maar daar is verandering in gekomen: fans hebben namelijk haar geheime TikTok-account gevonden!

Bella Hadid

We kennen Bella Hadid als een prachtig model, maar veel over haar privéleven weten we niet. Ze is erg gesteld op haar privacy, en vindt het fijn om dingen voor zichzelf te houden. Zo weten we inmiddels wel dat ze een vriend heeft, maar houdt ze de details graag voor zichzelf. Ze is waarschijnlijk al zo’n twee jaar samen met art director Marc Kalman, maar we zien hem niet vaak voorbijkomen op haar Insta. Nu zijn we erachter gekomen dat Bella een TikTok-account heeft, waarop ze ons veel meer kiekjes van achter de schermen laat zien.

(Geheim) TikTok-account

Oké, zo heel geheim is het account van Bella niet. Haar naam staat er gewoon bij, en ze is ook geverifieerd. Toch wisten veel mensen – waaronder wij – niet dat ze dit account had. Ze heeft dan ook ‘maar’ 5 miljoen volgers. Op haar account deelt ze de leukste clipjes van behind the scenes. Zo krijgen we een een beeld van haar leven als model. Daarnaast deelt ze ook regelmatig video’s van haar outfits, en wij zijn he-le-maal obsessed.

De tekst gaat verder onder de video’s

@babybella777♬ original sound – Bella Hadid

@babybella777work🥸♬ ivy

@babybella777♬ WE GO UP – AUSTIMUS PRIME🔱

Maar Bella deelt niet alleen beelden van achter de schermen van haar modellenwerk. Ze deelt namelijk ook de meest lekkere recepten. Voor iemand met zo’n druk leven als Bella Hadid is het natuurlijk belangrijk om goed en gezond te eten. En de video’s hoe ze haar maaltijden maakt zijn onze favoriete kookvideo’s van dit moment. Zo maakte ze een paar dagen geleden een mega lekker pastagerecht met prosciutto, en deelde ze laatst het recept voor een heerlijke cheeseburger.

@babybella777♬ BREAK MY SOUL – Beyoncé

@babybella777I don’t like to leave the house very often especially lately. Maybe I’ll start doing more of these. For nowwww come make a cheeseburger and fries with me♥️♬ Hip Hop with impressive piano sound(793766) – Dusty Sky

Lees ook
Zo zien de Nederlandse nichtjes van Gigi en Bella Hadid eruit