Bella Hadid is op dit moment een van de meest bekende supermodellen in de wereld. Het half Nederlandse model staat ook wel bekend om haar mooie zwarte lokken. Echter, is dit verleden tijd: het model is voor een compleet andere look gegaan.

bella hadid

Nieuwe campagne

Marc Jacobs is een designer die bekend staat om zijn futuristische ideeën. Zo maakte hij in zijn herfst/winter 2023-campagne gebruik van kunstmatige intelligentie. In deze campagne schijnt Bella in zilverkleurige platen die een beweeglijk schild vormen. In de hoofdrol, jawel, niemand minder dan Bella Hadid. In deze campagne heeft ze haar hoofd ‘kaal geschoren’.

We weten allemaal dat het model letterlijk alles kan hebben: zelfs een volledig kaal hoofd rockt ze zonder enige moeite. Haar hoge jukbeenderen en gebogen wenkbrauwen komen hier nu perfect in uit. In de nieuwe campagne is te zien hoe het model flaneert met verschillende haarstijlen en -tinten, terwijl ze de iconische Kiki Boots van het merk draagt. Veel mensen vinden het ook fijn om het model weer terug te zien, ze hield namelijk een paar maanden rust doordat ze te maken kreeg met gezondheidsproblemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Glamour

Hadid laat niet zomaar aan zich sleutelen. Ze bracht namelijk haar go-to glamourteam mee op set. Evanie Frausto deed het haar en Sam Visser de make-up. Sam Visser is geen onbekende naam: hij begon te experimenteren met niemand minder dan David Hernandez. The bald look was trouwens niet de enige look die het model tijdens de shoot kreeg, ook maakten ze gebruik van een blonde bob en van haar eigen lange lokken.

Wij op de redactie zullen er echter niet versteld van staan als Bella in de toekomst voor een andere look zal kiezen. Enne, de kans is groot dat de rest van de wereld deze trend vervolgens overneemt. Want als Bella iets draagt, dan wordt het een trend, toch?

Trends van Bella

Bella rockt elke y2k-trend alsof het weer 2001 is. Van de mini-rokjes tot de chokers met hanger, Bella weet als geen ander hoe je deze retro-stijl nieuw leven in kunt blazen. Enne, wat dacht je van de iconische butterfly hairclips? Bella draagt ze als accessoire in haar lokken en brengt zo een vleugje nostalgie terug naar het heden.

Maar het stopt niet bij kleding en accessoires. Bella heeft zelfs invloed op make-uptrends uit die tijd. Denk aan glossy lippen, metallic oogschaduw en dunne wenkbrauwen – ze laat ons zien dat alles mogelijk is. Dus, duik in je oude kledingkast en haal die Spice Girls-vibes weer naar boven.