Na een hele dag te hebben gewerkt is het lekker om een dag af te sluiten met een podcast. Heerlijk om te luisteren tijdens het wandelen, fietsen of schoonmaken. Eerder lieten we al weten wat de leukste true crime podcasts op Spotify zijn. Nu hebben we een ander favorieten lijstje, namelijk de beste Nederlandse podcasts over zelfontwikkeling.

De beste Nederlandse podcasts over zelfontwikkeling

Soms even bewust met jezelf bezig zijn, is heel erg belangrijk. Zo is het ook heel belangrijk om persoonlijk te groeien. Deze Nederlandse podcasts over zelfontwikkeling kunnen je daarbij helpen.

Eindbazen

Wiggert en Michiel zijn in de podcast ‘Eindbazen’ niet bang om diepgaande onderwerpen uitvoerig te bespreken. Ook komt er iedere aflevering een bekende gast om te praten over sport, wetenschap, ondernemen en cultuur. Mega interessant!

Omdenken Podcast

In de podcast ‘Omdenken’ kun je luisteren naar openhartige gesprekken van mensen met een probleem. Hoe kunnen ze dit probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken?

Leven zonder stress

In de podcast ‘Leven zonder stress’ hoor je alles over het gebied van zelfontwikkeling. Denk aan onderwerpen als uitstelgedrag overwinnen, het maximale uit jezelf halen, de kracht van ademhalen en faalangst.

Held in eigen verhaal

In de podcast van Iris Enthoven vertellen mensen hun verhaal over wat voor heftigs zij hebben meegemaakt. Hierbij vertellen de gasten ook hoe ze dit hebben omgezet in iets positiefs. Zeker een aanrader!

Leef je mooiste leven

De podcast ‘Leef je mooiste leven’ gaat over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, innerlijke rust en mindfulness. Het gaat erover hoe jij je beste leven kan leven. Leerzaam!

Lees ook: Dit zijn de leukste podcasts om te luisteren tijdens het wandelen