Wandelen is gezond, een podcast luisteren is informatief, leuk én zorgt ervoor dat de tijd ietsje sneller gaat. How about both? Wandelen én een podcast luisteren: Sounds good. Welke podcast fijn is om te luisteren tijdens een wandeling? Wij zochten het voor je uit!

@pexels.com
@pexels.com

Damn, honey

Alles waar je als vrouw mee moet dealen nowadays. Van onderwerpen als: Duurzaam leven tot tips tegen migraine. Als jij gewoon even lekker wil luisteren naar een relatable en informatieve podcast: Well damn, honey dan is dit is dé podcast voor jou.

Crime Junkie

Ok, klinkt misschien niet als een hele chille podcast. We raden het dan ook niet zeker aan om deze te luisteren tijdens een avondwandeling (of misschien wel if that’s your cup of tea). Velen vinden ‘Crime Junkie’ een hele chille podcast om naar te luisteren, ook als ze een rondje door het park lopen. Benieuwd naar spannende podcasts, check ze hier!

The family hour

Als je ‘Midnight Gospel‘ hebt gezien, dan herken je deze podcast vast wel. Comedian Duncan Russel bespreekt met verschillende gasten; verschillende onderwerpen. Als je zin hebt in een ietwat zweverige/filosofische podcast, dit is ‘m. Van conversaties over de dood, mindfulness en vragen over het hiernamaals.

Beeld: Netflix
Beeld: Netflix

Philosophize This

Do we need to say more?  Filosofie, gedachtes over het leven/de wereld en verschillende theorieën worden besproken tijdens deze interessante podcast. Deze podcast zorgt ervoor dat je gaat nadenken over.. well, basically every-thing. Perfect voor tijdens een wandeling.

Your inner glow

Dit is een podcast die focust op ‘your inner glow‘. Self love, eenzaamheid, geluk vinden, dankbaarheid en afwijzing. Dit zijn maar een aantal onderwerpen van de vele onderwerpen die worden besproken tijdens deze podcast. Deze podcast sluit helemaal aan bij het vinden van jezelf. We raden deze podcast dan ook zeker aan!

Lees ook: 7x leukste podcasts op spotify